Читомо > Новини > Що купують на Книжковому Арсеналі?

Новини

Що купують на Книжковому Арсеналі?

21.05.2017 1 Автор:

На Книжковий Арсенал приходять любителі дуже різної літератури. Хтось шукає комікси, хтось поезію, прозу. Є й такі, що полюють за свіжими українськими перекладами та актуальним нон-фікшеном. Читомо вирішило розпитати у відвідувачів цьогорічного фестивалю про те, що вони купують на ярмаркових стендах.

.

Антоніна

DSC_0986

«Я купила п’ять книжок з економіки – більш-менш пов’язані з економікою. Книжку про HR-менеджмент без грошей. «Шосте вимирання» – це щось про еволюцію і те, як ми гробимо свою планету. «Куншт» купила – можна вважати це книжкою – бо тут про нейропсихологію, мені цікаво це. Дитячу книжку, котру знайома написала, для племінника. Ну, і… «Чорний лебідь».

 

Андрій та Дарина

DSC_0154

– Не планували, що купувати – це був порив.

– Андрій любить рок-музику, і на обкладинці схожі на логотип «Металліки» літери.

– Я люблю піратів!

– А в мене – Андрій Любка, один з трьох, на мій погляд, найкращих сучасних українських письменників, я все його купую і все читаю. А Етгар Керет – це геніальний сучасний ізраїльський письменник, чию коротку прозу я обожнюю.

Читайте також: Видавці прогнозують свої бестселери на Книжковому Арсеналі

 

Глібова мама

DSC_0205

«Він хотів щось магічне, тому – класика і щось з сучасної магічної літератури, що сподобалося. Зараз шукаємо щось про принцес, для сестрички. Собі поки нічого не купувала, але приглянулося «Блакитне мереживо долі».

 

Сашко Завара

DSC_0127

«Не розповідатиму конкретно, бо хтось подумає – «а, мою книжку не купив…», будуть образи. Але купив другий том Лавкрафта, так».

Читайте також: Низький старт: 8 нон-фікшн новинок Книжкового Арсеналу

 

Ольга та Борис

DSC_0990

«Ми тільки приїхали, і насправді у нас тут лише дві книжки – «Герой поневолі», другий том, і ми просто купили чотири примірники книжки про крота, якому наклали на голову. І ще два томи Бриниха про світову літературу».

 

Аня

DSC_0152

«Тут дуже багато всього, все таке розмаїте, не можу нічого виокремити. А цю книжку купила через колір. Це про чоловіка, який вирощує квіти такого кольору – індиго – і все ними фарбує. Доволі цікава зав’язка».

Читайте також: Топ-10 дитячих новинок «Книжкового Арсеналу»

 

Максим і його мама

DSC_0193

«Це Далі» – бо є вже Воргол, другу книжку про Джорджа, «Героя поневолі» обидва томи; присів недавно на Жадана, вже взяли ось його автограф. Мама купила антологію української поезії та Дала. Ще в планах багато книжок!».

 

Ірина

DSC_0198

«Книжок собі поки не купувала, але купила книжки для інших – дві для хрещеника, «Ходячий замок Хаула» для подруги – вона хороша, я читала, і ось «Мумі-тролів», бо це ж дитинство!».

Читайте також: Іди й читай: 8 художніх книжок Книжкового Арсеналу

 

Олена

DSC_0202

«Купа літератури з психології… Роман Мігеля де Унамуно, ще класні книжки про виховання дітей, Кент Ґаруф – «Наші душі вночі». У мене є список того, що хочу купити, але я вже купила втричі більше, ніж планувала».

 

Автори: Марина Дубина, Ната Коваль

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Комментарі читачів:

  1. 21.05.2017 в 5:28 pm

    Гарна стаття. Але виправьте, будь ласка, в останьому абзаці “Мануеля Деунамуно” (жах який) на справжнє ім’я іспанського класика: Мігель де Унамуно. Дякую.

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe