Читомо > Новини > Травневий номер L’Officiel Ukraine буде літературним

Новини

Травневий номер L’Officiel Ukraine буде літературним

29.04.2018 0 Автор:

Журнал L’Officiel Ukraine уже вдруге напередодні Книжкового Арсеналу представляє випуск, повністю присвячений літературі. 

Травневий номер присвячений фемінізму в літературі. Редакторка розділу «Культура» Наталя Васюра поспілкувалася з українською письменницею Катериною Калитко, що отримала в минулому році премію «Книга року ВВС».

 

Обкладинка номеру

«Ми хочемо повернути друкованим глянцевим виданням статус coffe table book, тому створюємо журнал, який неможливо просто швидко погортати і відкласти, а прагнемо, щоб він дарував візуальну та інтелектуальну насолоду», — пояснила Васюра.

Крім того, в цій рубриці журналу вийде матеріал про американську письменницю нігерійського походження Чімаманду Нґозі Адічі, яку в своїй творчості цитує співачка Бейонсе і знаменитий модний дім Dior. У своїх книгах і статтях вона пояснює людям з усіх куточків планети, що насправді таке фемінізм і в чому сенс боротьби за гендерну рівність.

189b9a06a1c

«Натхненні любов’ю до читання і хороших текстів, ми знову представляємо літературний номер L’Officiel Україна», — повідомили видавці.

У травневому номері опублікують уривок із книжки Чімаманди Нґозі Адічі, яка вийде у «Видавництві» до Книжкового Арсеналу.  Редакція L’Officiel Україна створила гід по подіях Книжкового Арсеналу.

Читайте також повну програму подій Книжкового Арсеналу

 

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe