Читомо > Новини > Marvel запустить онлайн-платформу для створення коміксів

Новини

Marvel запустить онлайн-платформу для створення коміксів

29.12.2017 0 Автор:

Студія Marvel планує запустити онлайн-платформу Create Your Own, за допомогою якої усі охочі матимуть змогу створювати власні комікси і вбудовувати їх в оригінальні сюжети. Про це повідомляє офіційний сайт студії.

В компанії не називають точну дату, коли сервіс розпочне свою роботу, але запевняють, що запуск відбудеться вже скоро. Розроблені як мобільна, так і ПК-версія.

Під час створення коміксів авторам запропонують використовувати символіку Marvel і готові ілюстрації для тла. Після отримання доступу до реєстрації до платформи, користувачі мають дати дозвіл на те, що права на створений ними контент повністю належатимуть Marvel. Також вони не мають права розповсюджувати свої комікси за межами платформи й використовувати їх в з комерційною метою.

Ще одне правило Marvel забороняє авторам використовувати в своїх творіннях нецензурну лексику і «сенсаційність», що виражається в проявах «бджіл-вбивць, прибульців, скандалів», згадувати політику, зброю, пародії на контент студії, смерть і демонстрацію оголених образів.

Читайте також: Made in Ukraine: комікси великі й маленькі

 

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe