Читомо > Новини > З’явився промо-ролик серіалу за коміксом Marvel

Новини

З’явився промо-ролик серіалу за коміксом Marvel

03.03.2018 0 Автор:

В мережі опублікували промо-ролик серіалу «Плащ і Кинджал» (Cloak and Dagger), знятого на основі однойменного коміксу. Відео з’явилося на YouTube-сторінці компанії Marvel Entertainment.

Американський супер-геройський телесеріал розповідає про двох підлітків Тенді Боуен і Тайрона Джонсона, які, закохавшись одне в одного, раптом отримують надзвичайні здібності. Тенді може випромінювати світлові кинджали, а Тайрон здатен поглинати інших у темряву.

Скоро вони починають розуміти, що разом їм бути краще, ніж окремо, але їхні почуття роблять їхній і так складний світ ще більш заплутаним.

Виконавчі продюсери фільму: Джо Покаскі, Джим Чорі, Джеф Лоеб.

В ролях: Олівія Голт, Обрі Джозеф, Андреа Рот, Ґлорія Рубен, Майлз Массенден, Карл Лундстедт, Емма Лагана, Джеймі Зевалос, Дж. Д. Евермор та ін.

Зйомки серіалу розпочалися 10 лютого минулого року в Луїзіані. Прем’єра очікується 7 червня на американському телеканалі Freeform.

Раніше ми повідомляли, що студія Marvel планує запустити онлайн-платформу Create Your Own, за допомогою якої усі охочі матимуть змогу створювати власні комікси і вбудовувати їх в оригінальні сюжети.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe