Читомо > Новини > За книжкою про Трампа знімуть серіал

Новини

За книжкою про Трампа знімуть серіал

19.01.2018 0 Автор:

Група Endeavor Content, утворена між компаніями William Morris Endeavor та IMG, придбала права на фільм та телепрограму за книгою Майкла Вулффа «Вогонь і лють: у Білому домі Трампа» (Fire and Fury: Inside the Trump White House). Про це повідомляє Hollywood Reporter.

Компанія планує зняти за книжкою серіал. Вулфф виступить виконавчим продюсером, разом з ним стрічку продюсуватиме ветеран Channel 4 та BBC Майкл Джексон.

Книгу про Трампа взялися екранізувати після того, як телеканал HBO скасував плани щодо зйомок серіалу про американські президентські вибори 2016-го через сексуальний скандал із Марком Гальперіном, який мав бути співавтором сценарію стрічки.

«Вогонь і лють» є на сьогодні найважливішою угодою Endeavor Content.

Як ми повідомляли раніше, книжка про Трампа викликала негативну реакцію Білого дому ще до її продажу. Адвокат американського президента Чарльз Гардер хотів заборонити публікувати скандальну книжку про секрети президентської родини. Юрист надсилав листа видавцю Голту, у якому вимагав відмовитися від публікації або розповсюдження книжки у будь-якому вигляді. У листі, зокрема, йдеться про вимогу «негайно припинити і відмовляти у будь-якій подальшій публікації, випуску чи поширенні книжки».

Після публікації уривків з книжки британською газетою The Guardian та поширення їх у міжнародній пресі, видавці прийняли рішення запустити продаж книжки на чотири дні раніше, ніж планували — 5 січня замість 9-го.

У виданні йдеться зокрема про найскандальніші факти про президента Дональда Трампа, його сім’ю, політичне оточення та повсякденне життя. Також про його звички, страхи і дивні якості, які, за словами автора, отримані від надійних джерел або ж самих очевидців.

Трамп написав у Twitter, що ніколи не давав інтерв’ю автору для книжки, яку президент назвав «фальшивою» і «повною брехні». Однією з найболісніших для президента частин називають цитування його колишнього найближчого помічника Стіва Беннона, який, згідно з книжкою, назвав «зрадою» та «непатріотичністю» переговори сина Трампа з російськими представниками під час виборчої кампанії. У відповідь на оприлюднені слова Беннона, Дональд Трамп заявив, що його колишній помічник «збожеволів», коли втратив посаду у Білому домі.

Читайте також: Книга канадського професора потрапила в топи Amazon завдяки Трампу

та «Співучасниця» Іванка Трамп стала «словом року»

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe