Читомо > Новини > Олександр Чемеров презентує «Один»

Новини

Олександр Чемеров презентує «Один»

08.11.2010 2 Автор:

10 листопада у фестиваль-ресторації «Диван» (пл. Бесарабська, 4) соліст гурту «Димна Суміш» Олександр Чемеров представить свою авторську творчість у двох цілком нових для нього іпостасях: в окремому і власному музичному проекті «VKRAYST» та у форматі книги «Один».

Наскільки можна здогадатись, книга не має чіткої сюжетної лінії, проте сповнена, як це водиться, «символами» та, що навіть ще краще, «просвітленнями». Видання, а точніше сказати, арт-проект, має 96 сторінок оригінальних ілюстрацій, зроблених спеціально для книжки талановитими українськими художниками, 114 полароїдних фотографій та понад 200 чуттєвих віршів та оповідань автора. Більша половина накладу «Одного» вже продається за кордоном, зокрема в Америці, Канаді, Новій Зеландії та Великобританії.

В Україні книжку можна буде придбати з 15 листопада в усіх великих книжкових крамницях, а отримати запрошення на концерт-презентацію (що обіцяє бути аж надто ексклюзивною, оскільки гурт майже не дає концертів) можна за умови учасі у творчому конкурсі. Деталі участі дивіться у спільноті на ФБ «Димної суміші».

Час: 10 листопада (середа) в 18:00
Вхід: за запрошенням або придбавши книгу (120 грн)

Рвучка відео-презентація

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Комментарі читачів:

  1. 08.11.2010 в 11:25 pm

    ай, акуратніше! (до руки на відео)

  2. Олег
    08.08.2011 в 8:24 pm

    як на мене дивна книга буде))
    Хоча музику хлопці грають хорошу

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe