Читомо > Новини > Вийшов новий комікс Сашка Ком’яхова «Савка і Баклан. Замінована прогулянка»

Новини

Вийшов новий комікс Сашка Ком’яхова «Савка і Баклан. Замінована прогулянка»

10.06.2017 0 Автор:

Відомий художник та дизайнер Сашко Ком’яхов випустив комікс для дітей з прифронтових територій «Савка і Баклан. Замінована прогулянка». Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook у п’ятницю, 9 червня.

«Комікс «Савка і Баклан. Замінована прогулянка» створений для дітей молодшої школи з прифронтових територій на Сході України. Щороку боєприпаси забирають життя мирних жителів, особливо дітей, які ще не розуміють довколишніх небезпек. Видання має допомогти дітям усвідомити ризики та загрози, вберегти їх життя та здоров’я», — говориться на офіційній сторінці коміксу.

Savka&Baklan-Zaminovana_progulyanka_06c

Також зазначається, що проект реалізовано завдяки відомому художнику-ілюстратору Сашку Ком’яхову: «Його активна громадянська позиція, високий професіоналізм та безкорислива праця забезпечили чудовий результат. Сюжет коміксу і герої створені спеціально для наших реалій, з урахуванням специфіки конфлікту на Сході України».

Видання було здійснене за кошти меценатів і безкоштовно поширене волонтерами та представниками Цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України серед дітей, що проживають у зоні АТО.

Комікс можна безкоштовно завантажити з офіційного сайту цетру «Прометей»

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe