Читомо > Новини > Малі видавці вирушають на Зелену хвилю в Одесу

Новини

Малі видавці вирушають на Зелену хвилю в Одесу

24.07.2015 0 Автор:

Стенд малих видавців буде представлений на міжнародній книжковій виставці-ярмарку «Зелена хвиля», що вкотре пройде в Одесі.

Відвідувачі зможуть оглянути й прикупити книжки таких видавництв: Літературна агенція «Discursus», Братське, велокнигарня Чаргород, Жила, видавничий центр «12», Медуза, Жолудь, Інтелектуальна книг, Леополь, Книжечки з історії для дітей із сіл, Коза, Люта справа, а також окремі видавничі проекти, як-от «Хуха моховинка» незалежного видавничого проекту мистецтвознавиці Мар’яни Мусій та художника Андрія «Дуже голодна гусениця» від Читаріума та багато іншого.

Захід триватиме  6-9 серпня за підтримки Державного комітету телебачення і радіомовлення України, Української Асоціації видавців та книгорозповсюджувачів, Одеської міської ради, а також Асоціації з культурного і туристичного обміну Ради Європи (АСТЕ) й Одеського Дипломатичного клубу.

Читайте також:

Одесою прокотилась «Зелена хвиля» книг й імпрез

Організатор виставки — виставкова компанія «Експо-Юг-Сервіс», організатор програми — громадська організація «Агентство регіонального розвитку».

Книжковий ярмарок проходить просто неба, на вулиці Дерибасівській. На чотири літні дні в Одесу з’їжджаються представники книжкового світу, налагоджуються зв’язки між учасниками книжкового процесу — видавцями, книгопродавцями і читачами. «Зелена хвиля» як оперативний індикатор попиту на різну видавничу продукцію дає можливість проаналізувати стан книжкової галузі, простежити за її тенденціями.

Серед учасників «Зеленої хвилі» 2015 – видавництва, видавничі та культурні центри, книготорговельні підприємства. Представлений широкий асортимент книжкової продукції — художня, навчальна, науково-популярна, спеціальна, технічна, дитяча література, а також періодичні видання та друкована графіка.

Читайте детальніше про XIX Міжнародну книжкову виставку

«Зелена хвиля» в Одесі

«Зелена хвиля» популярна як серед інтелектуалів, так і серед масової аудиторії читачів, в орбіті книжкового ярмарку знаходяться всі значущі культурні та соціальні інституції.

Щороку «Зелену хвилю» відвідують 10-12 тисяч чоловік, кожен з яких знаходить в книжковому морі свою хвилю.

 Нагадаємо, під час Книжкового Арсеналу малі видавництва були фокус-темою і були представлені не тільки стендом, а й спеціальною програмою «Незалежні видавці: книжки поза мейнстрімом».
Зокрема обговорювали проблеми друку.
Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe