Читомо > Новини > Книжки про Паддінгтона продаватимуть у кінотеатрах

Новини

Книжки про Паддінгтона продаватимуть у кінотеатрах

26.01.2018 0 Автор:

Видаництво «Ранок» продаватиме книжки про ведмедика Паддінгтона в українських кінотеатрах. Про це повідомляє прес-служба видавництва.

Ініціативу підтримали кінотеатри та запропонували подавати книжки як сувенірну продукцію глядачам, що прийшли на перегляд фільму «Пригоди Паддінгтона 2».

«Багато років тому «Ранок» вперше в країні почав постачати книжки у супермаркети. Мені казали, це божевілля продавати дитячу книжку разом з цукром та огірками. Сьогодні книжка в продуктовій мережі must have. Цього року ми знову експериментуємо. З 18 січня у більшості кінотеатрів України можна придбати книжки про пригоди Паддінгтона», — розповів Віктор Круглов, генеральний директор корпорації «Ранок».

 

028A1334

 

Як відомо, у 2016-му році подібну акцію здійснило й видавництво «Основи» з книжкою «Гордість і упередження і зомбі», коли в українському прокаті стартувала однойменна екранізація.

Ведмедик Паддінгтон (Paddington Bear) — герой книжки англійського письменника Майкла Бонда. Вона вважається класикою дитячої літератури. Вперше книжка «Ведмедик на ім’я Паддінгтон» була опублікована 13 жовтня 1958 року. Сьогодні у світі налічується понад 25 мільйонів примірників, перекладених 31 мовою. У всьому світі було видано 265 ліцензій на різні продукти з використанням імені ведмежати.

Раніше повідомлялося, що Майкл Бонд, який створив ведмедика Паддінгтона, помер у червні 2017-го року.

 

 

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe