Читомо > Новини > Замість Камасутри: Путівник небанальними подарунками до Дня закоханих

Новини

Замість Камасутри: Путівник небанальними подарунками до Дня закоханих

08.02.2017 0 Автор:

Ви тільки не кажіть, що вже давно купили подарунки тим, у кого закохані. Ми, наприклад, тільки днями з жахом усвідомили, що наступного тижня – 14 лютого. Напередодні Дня закоханих, 11-12 лютого Читомо відвідає UAmadeFest, тож ми вирішили продивитися весь репертуар учасників і запропонувати п’ять подарунків, які можуть врятувати від п’яти банальностей.

 

Перша україномовна настільна гра для дорослих «VanderSex» VS еротичні гральні карти

vanderSEX

Не Камасутрою єдиною. Любощі та пестощі тепер ще й у форматі настільної гри. Забавка складається з 4-х рівнів: «Розмови», «Пестощі», «Любощі» та «Секс». Від розмов ви плавно переходите до сексу, детально вивчаючи кожний сантиметр тіла партнера/партнерки протягом усієї гри. Гра двомовна, українською та англійською мовами. Співавторкою текстів стала журналістка Анастасія Мельниченко.

Вам точно не буде сумно з таким подарунком. Вся відповідальність на грі – вам не буде соромно за власні бажання.

 

Книжки Ірини Ігнатенко про жіноче і чоловіче тіло VS Камасутра

kama_tilo1

На хвилі зацікавлення до народних звичаїв, традицій і обрядів дуже виразними стали «білі плями» у наших знаннях про найбільш табуйовані сфери соціального, родинного, фізіологічного життя чоловіків і жінок у доіндустріальному суспільстві. Гідна альтернатива для читання й усвідомлення, як тепер у нас все просто з інтимним життям.

У виданнях ви прочитаєте про канони жіночої і чоловічої краси та здоров’я ХІХ – початку ХХ століття, традиційні зачіски, як за допомогою народних традицій і рецептів лікування долали хвороби і якими образно-асоціативними та милозвучними замінниками назви чоловічого статевого органу користувалися наші пращури. Книжки ілюстровані унікальними світлинами та старовинними поштовими листівками.

 Читайте також: Непристойна проза: чому науковий нон-фікшн продають із маркуванням «18+»

Щоденники VS «бульварні романи» 

notes-bulv

Звісно, креативними блокнотами зараз складно когось звивувати. Але ми от знайшли не просто щоденник, а видання, яке може стати книжкою вашого життя. Без жартів.

У Forevertogetherbook можна писати цілі на рік і плани на місяць, робити списки подарунків, занотовувати цитати для натхнення, поради дизайнерів, списки фільмів та книжок, цікави запитання для самоаналізу, wish list, а ще тут є помічник для підготовки до подорожі і ще багато всього цікавого.

 

Скретч-постери VS Валентинки

100del

Ми знайшли аж три цікавих і небанальних скретч-постери. «Sex House» – це весела гра, вона дуже проста і невимушена. Від вас не потрібно будь-яких зусиль, розгадок складних завдань, або відповідей на каверзні запитання.  Схожа ідея й у нового інтерактивного скретч-постера #100дел Kamasutra edition від 1dea.me, який мотивує урізноманітнити інтимне життя закоханих сотнею пікантних варіацій. Влаштовуйте ніч любовних пригод або 100-денний гарячий челендж. Під скретч-покриттям ховаються різні пози з Камасутри. Менш екстремальним подарунком стане мотиваційний скретч-постер #100дел LOVE edition із різними завданнями для закоханих.

Читайте також: Закоханим присвячується: 5 незвичайних Камасутр

Книжка «Коко та маленька чорна сукня» VS парфуми

koko

Замість парфумів можа подарувати дитячу книжку про Коко Шанель. Згодьтеся, їх люблять навіть дорослі. До того ж це видання вперше представлять саме на UAmadeFest. Книжка Аннемарі Ван Герінґен «Коко та маленька чорна сукня» від ARTBOOKS – це не просто біографія Шанель, а історія бідної дівчинки зі щіткою в руках, яка мала мрію та розраховувала лише на власні сили. Вона невтомно працювала, щоб стати кравчинею №1, потім дизайнеркою, а потім великою Шанель.
.
Видання, що нагадує трендовий аксесуар, створене ілюстратором Аннемарі Ван Герінген у співпраці з Гаазьким муніципальним музеєм, побудоване на тих самих засадах, що і відомий бренд – розкішна простота та свобода передусім.
Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe