Читомо > Новини > Воркшопи “Студентські видання «для чайників»”

Новини

Воркшопи “Студентські видання «для чайників»”

25.01.2013 0 Автор:

Усім журналістам і видавцям за покликанням, а не за освітою! Що робити, коли ти – редактор факультетської газети, але в журналістиці … «чайник»?

Долучайся до воркшопу «Студентські видання «для чайників»», який проходитиме з 13 лютого до 17 квітня щосереди о 19:20 в стінах Інституту журналістики Київського національного університету ім. Т. Шевченка!

Тут ти не просто отримаєш корисні знання з журналістики, редагування, дизайну, макетування, верстки й роботи з новітніми медіа, але й обміняєшся досвідом з колегами, які теж створюють видання на своїх факультетах.  Це можливість засвоїти корисні поради й навички як від досвідчених спеціалістів своєї галузі, так і від студентів-журналістів і видавців, які мають досвід роботи в студентських виданнях. Після кожного другого заняття будуть проводитись спеціальні «розбори польотів» – краш-тести видань учасників воркшопу, під час якого кожен зможе застосувати набуті знання для удосконалення студентського журналу чи газети свого колеги. Наприкінці всі перевірять свої вміння в екстремальній ситуації – створенні видання за 24 години!

Щоб долучитись до воркшопу, надішли до 10 лютого 2013 року заявку з зазначенням свого імені,  контактів, навчального закладу та посиланням чи прикріпленою електронною версією студентського видання, яке ти представляєш, на адресу studwyd.workshop@gmail.com.  Також відзнач, якими спеціальними навиками для видавничої галузі ти вже володієш (робота з фотоапаратурою, системи верстки, графічні редактори, робота з Інтернет-виданнями тощо).

Увага! Від видання може податись не більше 3 людей. Кількість учасників – до 30 осіб! Тож поспішайте, бо, як кажуть, хто перший встав – того і капці.

Організатори:

Наукове товариство студентів та аспірантів Інституту журналістики КНУ ім. Т. Шевченка.

Контактні особи:

Олена Поціпух (093)4405029;

Галина Харук (098)2517327.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe