Читомо > Новини > У квітні молоді видавці зберуться на Видавничому NON-STOPі-2

Новини

У квітні молоді видавці зберуться на Видавничому NON-STOPі-2

28.03.2014 0 Автор:

17-18 квітня у стінах Інституту журналістики і міжнародних відносин КНУКіМ (вул. Щорса, 36а) відбудеться другий фестиваль “Видавничий NON STOP”, що збере майбутніх фахівців видавничої галузі, дизайнерів і всіх небайдужих для того, щоб самовдосконалитися, зустріти однодумців, поспілкуватися з цікавими особистостями та просто гарно провести час!

Мета фестивалю – професійне зростання журналістів-початківців, спеціалістів з видавничої справи та редагування, знайомство та налагодження контактів між студентами цього напряму в України.

Попри усі складнощі, що спіткали нашу країну за останні місяці, оргкомітет усвідомлює, що без паралельної інтенсивної роботи в сфері професійного зростання ми не будемо здатні будувати краще майбутнє.

Тож цього року на відвідувачів чекатимуть захопливі лекторії від сучасних провідних майстрів слова, майстер-класи від молодих та талановитих дизайнерів, та круглий стіл із працівниками молодих видавництв. Окрім того, традиційний буккросинг, без якого не обходиться жоден фестиваль, трансформується в цілу “зону видавничого комфорту”. Також цього року відвідувачі придбати нові книжки просто на фестивалі.

Позиція фестивалю щодо сну незмінна. Тому оргкомітет радить запастись силами та кавою. Адже в першу ніч на учасників чекатиме ніч-гра “4 кімнати”. Протягом другої ночі відбудеться традиційний кіноперегляд в камерній атмосфері кінозалу “Rockfellow”. І ще одна приємніть – цього року кількісних обмежень на реєстрацію немає! Але вона так само залишається обов’язковою. Тож, будь ласка, зайдіть на сайт та заповніть анкету, або напишіть безпосередньо нам, вказавши ім’я, прізвище та захід, у якому ви бажаєте взяти участь.

Детальну інформацію про фестиваль шукайте тут або слідкуйте за нами:

http://vk.com/vydavnychyi_non_stop

https://www.facebook.com/groups/vydnonstop/

https://twitter.com/EditNonStop

Як відомо, Читомо три роки поспіль організовувало Фестиваль молодих видавціві редакторів “Штурмові загони Гутенберга”.

Дивіться звіти з Першого фестивалю молодих видавців і редакторів «Штурмові загони Ґутеньерґа» (2010), а також другого (2011) і третього (2012).

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe