Читомо > Новини > Bookee: книжка в оболонці

Новини

Bookee: книжка в оболонці

16.05.2010 0 Автор:

Новий російський сайт “Bookee” пропонує зручні засоби для користування електронними книжками. А зростання кількості відвідувачів прямо пропорційне зростанню кількості книжок. Ще тиждень тому на ньому було 3500 книг кількох десятків видавництв, а сьогодні там близько 5000. Кожна книга доступна лише за спеціальною оболонкою “bookee”, яку можна безплатно скачати на сайті й встановити на комп’ютер, телефон або КПК для читання відповідної книги з сайту. Очевидно, це зроблено для захисту текстів від подальшого їхнього копіювання і розповсюдження. Також це допомагає читати один і той же скачаний текст на різних електронних приладах. Допустимо, не вдалось вам дочитати цікаву книжку на ноутбуці вдома, то без проблем, зайшовши у свою попередньо створену бібліотеку, зможете продовжити читання по дорозі.

Ресурс є дуже прибутковим. Класичну художню літературу можна качати безплатно, за все інше (навчальна, гуманітарна, бізнесова книги) просять гроші, але ціни не високі порівняно з паперовою версією тієї самої книги. Загалом уваги заслуговують ті книги, які коштують грошей. З книжкою, яка зацікавила можна ознайомитися, тобто проглянути 10 % її обсягу. Також розробники своїм пріоритетним завданням ставлять розширення асортименту книжок і замахуються на якнайбільшу електронну бібліотеку в Росії.

Отже, сайт “Bookee” є новим виразним ресурсом для прихильників електронного читання, яке має прагматичне значення: електронна книга так обходиться дешевше. До того ж, сайт вміло вирішив проблему врегулювання обігу версій електронних книжок, тому з ними вже погодились співпрацювати провідні видавництва.

Ми ж сподіваємось, що, замість російських оболонок, в Україні читатимуть з програм, розроблених у нас.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe