Читомо > Новини > 30-та книжка у серії «ЖВД»

Новини

30-та книжка у серії «ЖВД»

01.04.2010 1 Автор:

Усі ми родом із дитинства. Ці слова  Антуана де Сент-Екзюпері стали девізом для унікальної серії книг від видавництва «Грані-Т». Поки дорослі читають створену ще за радянських часів і досі популярну серію «ЖЗЛ»(Жизнь замечательных людей), діти теж не гають час і зачитуються книжками із серії «Життя видатних дітей». Втім, особисто ми певні, що серія ця зацікавить не лише дітей. Ідея її створення, за словами видавців, виникла 2000-го року із появою оповідання Ірен Роздобудько про дитинство Моцарта.  Сьогодні серія «ЖВД» налічує вже 29 книжок. Кожна книга серії – це п’ять  оповідань про дитинство видатних особистостей української та світової історії.

Днями у книгарні «Є» головний редактор порталу Сумно.com Богдан Логвиненко презентував свою книгу, яка стала 30-ю у серії «ЖВД». Історії про дитинство Нестора Махна, Шарля де Ґолля, Олеся Бердника, Джохара Дудаєва та Романа Шухевича стали письменницьким дебютом Богдана. Матеріали для написання книги він черпав із бібліотечних фондів, особистих розмов із нащадками кількох своїх героїв, власних спогадів про дитинство та, звісно ж, фантазії.

.

3logvinenko

.

6logvinenko

.

5logvinenko

.

Діти, за словами Богдана Логвиненка, – це сьогодні найвдячніші в Україні читачі. Вони читають набагато більше за дорослих і з більшим бажанням.

.

4logvinenko

.

Євгенія Гринь

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Комментарі читачів:

  1. перуцька
    01.04.2010 в 10:26 pm

    знайома сорочка))

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe