Читомо > Новини > У мережу виклали безкоштовну анімаційну книжку про класичну музику

Новини

У мережу виклали безкоштовну анімаційну книжку про класичну музику

05.04.2018 0 Автор:

До 333-ої річниці від дня народження німецького композитора Йоганна Себастьяна Баха українське видавництво Glowberry випустило дитячу електронну книжку «Маленька історія про здоровезне піаніно». Про це повідомляється на сайті FILM.UA Group.

Видання створене українською та англійською мовами у форматі ePub, обсяг — 32 сторінки. Книжка розрахована на дітей від 3 до 5 років. Автором та ілюстратором проекту є Микола Бабічев, дизайнер, який працював над більшістю книжок Glowberry і тепер створив першу власну книжку.

ZPgallery cover

Основою сюжету є історія про маленького хлопчика, який стає органістом завдяки любові до всього величезного. Розповідь супроводжується яскравими анімованими колажами і музичними творами всесвітньо відомих композиторів.

ZPgallery 25

«Це іронічна розповідь про дитячу гігантоманію, що всі хлопчики в дитинстві мріють стати великими та сильними, як тато, мріють стати космонавтами, мати великий автомобіль тощо. Але маленький герой, який також закоханий в усе велике, як не дивно, не стає володарем величезних статків або регалій, а опановує мистецтво гри на найбільшому у світі музичному інструменті — органі», — зазначив автор.

Для відтворення книжки на пристроях Apple необхідно встановити іBooks, на ПК із Windows — Adobe Digital Editions.

Завантажити «Маленьку історію…» можна на сайті видавництва, або ж у iBooks Store (українською та англійською).

Читайте також: Українські е-буки: чому видавці не спішать в Google та Amazon

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe