Читомо > Акції > Маскарад від журналу «Коза»

Акції

Маскарад від журналу «Коза»

19.10.2010 3 Автор:

«Ми не самі йдем, ми козу ведем…»

Нещодавно у репетиційній залі Державного Центру театрального мистецтва ім. Леся Курбаса водили козу. Молоді творці театрального журналу «Коза» – Богдан Поліщук, Олена Рачковська та Ольга Юрасова, – подарували друзям та читачам яскраву вечірку-маскарад із музикою, танцями та співами. Нас туди теж запросили. Отже, ділимося враженнями.

Кожна мистецька акція має стати святом, і тоді вона справді запам’ятається багатьом. Так і сталося з неформальною частиною презентації нового номеру «Кози», анонсованою у нас раніше. На маскараді можна було не лише досхочу натанцюватися під звуки сопілки, волинки, бубнів та козобасу, а й послухати автентичний український спів. Також на вечірці можна було придбати, ба, навіть виграти всі номери журналу. Треба було лише правильно відповісти на питання кшталту «Хто є автором опери «Кільце Нібелунгів?» чи «Акторкою якого театру була Марія Заньковецька?» і номер журналу – ваш.

Ведучі – харизматичні та дивовижно пластичні актори театру «Оксюморон» – всіляко розважали публіку, яка, до речі, люб’язно відгукнулася на прохання прийти на вечірку в масках. Багато хто навіть створив маски власноруч, наприклад, помічена серед гостей паперова художниця Ася Гонца.

Театр «Оксюморон»

Керівник театральної студії «А.К.Т.» маестро Олег Драч зі своєю ученицею Оленою Франківською здивували гостей моновиставою-імпровізацією

Вишукані за формою й технікою творення «козячі» маски від Асі Гонци

Дерев’яний песик став головною забавкою не лише для малечі


Цього вечора наймолодші гості вечірки бачили чудернацькі сни наяву


Щасливі господарі і гості)

«Коза» стала справжнім символом справжнього свята – зародження нового середовища талановитих театральних художників, які продовжують дарувати на шпальтах свого журналу фізичне, естетичне, інтелектуальне та всіляке можливе задоволення шанувальникам справжнього, ексклюзивного мистецтва.

Євгенія Гринь

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Комментарі читачів:

  1. Анна
    19.10.2010 в 9:04 pm

    Класно!)) Я туди не потрапила… та хоч тут почитала)) Дякую!)

  2. Богдан Поліщук
    19.10.2010 в 11:16 pm

    Привіт Тобі Женя! Маю надію що дійсно у всіх лишились приємні враження після нашої Коза-паті )))
    Раді були бачити стільки гостей та ще й у масках!!!
    ДАЛІ БУДЕ ,,,

  3. перуцька
    20.10.2010 в 3:17 pm

    ех… гарно було, мабуть..)

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe