Читомо > Новини > Лондонський книжковий ярмарок заснував нову премію

Новини

Лондонський книжковий ярмарок заснував нову премію

13.02.2014 0 Автор:

Лондонський книжковий ярмарок та Британська асоціація видавців заснували нову міжнародну премію, що має продемонструвати світові й національні досягнення видавничої справи – International Publishing Industry Excellence Awards. Подаватися можуть як приватні особи, так і компанії / організації. Заявки приймаються до 22 лютого 2014. Премії оголошені в 15 категоріях.

  1. The London Book Fair Lifetime Achievement Award (на відзначення видавничих досягнень і подолання кордонів; номінація відкрита для аплікантів з України).
  2. British Council International Digital Publishing Entrepreneur of the Year Award (на відзначення досягнень молодих гравців видавничого ринку – апліканти з України не включені).
  3. The Publishers Association Copyright Protection Award (для відзначення захисників Британського та міжнародного авторського права; номінація відкрита для аплікантів з України).
  4. The International Academic and Professional Publisher Award (за визначні досягнення академічних та профільних видавництв; номінація відкрита для аплікантів з України).
  5. The International Education Initiatives Award (міжнародна відзнака в галузі освітніх ініціатив; номінація відкрита для аплікантів з України).
  6. The International Educational Learning Resources Award (відзнака для засновників навчальних ресурсів; номінація відкрита для аплікантів з України).
  7. The Bookseller International Adult Trade Publisher Award (відзнака за інноваційний підхід у створенні окремих назв і серій, що позначились успіхом у продажах, PR, критиці, та за представлення нових бізнес-моделей; номінація відкрита для аплікантів з України).
  8. The International Trade Children’s and Young Adult Publisher Award (відзнака за інноваційний підхід у створенні окремих назв і серій для дітей і підлітків, що позначились успіхом у продажах, PR, критиці, та за представлення нових бізнес-моделей; номінація відкрита для аплікантів з України).
  9.  The Publishing for Digital Minds Innovation (відзнака для компаній, що продемонстрували інноваційні технології на будь-якому рівні видавничого бізнесу; номінація відкрита для аплікантів з України).
  10. International Literary Translation Initiative Award (відзнака за перекладацькі ініціативи; номінація відкрита для аплікантів з України).
  11. The International Transformation Award for best use of IP (відзнака за нові рішення і формати для книжкового контенту; номінація відкрита для аплікантів з України).
  12. The International Book Industry Technology Supplier Award (відзнака за впровадження нових технологій від The Publishers Weekly; номінація відкрита для аплікантів з України).
  13. The International Literary Agent Award (відзнака за найкращу роботу літературного агента міжнародного значення; номінація відкрита для аплікантів з України).
  14. The Market Focus Achievement Award (відзнака для видавців та інших представників видавничого ринку, що зробили значний внесок у розвиток зв’язків з пріоритетними для Британської асоціації країнами, зокрема арабськими країнами, Індією, Південною Африкою, Росією, Китаєм та Туреччиною); номінація відкрита для аплікантів з України).
  15. Korea Market Focus Award (для видавців та інших представників видавничого ринку, що зробили значний внесок у розвиток зв’язків з корейським ринкомж; номінація відкрита для аплікантів з України).

London Book Fair

Короткі списки номінантів до нагородження будуть анонсовані в березні, а переможців визначать 8 квітня цього року в Лондоні, в день відкриття Книжкового ярмарку.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe