Читомо > Новини > Книжки для просування бренду: суцільний креатив

Новини

Книжки для просування бренду: суцільний креатив

09.10.2015 0 Автор:

Читомо вже розповідало про креативні оформлення річних звітів, до яких вдаються різні компанії. Цього разу пропонуємо вашій увазі приклади того, як книжкову форму використовують для розкрутки бренду.

Присвіти собі книгою

Дуже буквально витлумачив ідею просвіти дизайнер книжкового аксесуару та засновник бренду Lumio Макс Ґунаван. За вашим бажанням, його багатофункціональна лампа Lumio Book Lamp освітлюватиме вам шлях до істини або просто вечірній пікнік у парку.

Книгу виготовлено у дерев’яній палітурці, доступній у різних відтінках. У комплект до неї також входять футляр, магніти та шкіряний ремінь, щоб закріплювати світильник на різних поверхнях.

book_promo_2

Це перший продукт бренду (і поки що єдиний, якщо не враховувати його «спрощеної» версії mini Lumio+), який, до речі, зафіксований на логотипі. Девізом Lumio є створення простих, красивих та багатофункціональних предметів для щоденного вжитку.

book_promo_3

Деякі інтернет-оглядачі ставлять під сумнів практичність такого світильника (особливо враховуючи його вартість у 190 $), що, однак, не заважає цій осяйній книзі активно розповсюджуватися у доволі престижних місцях, наприклад, в крамниці нью-йоркського Музею сучасного мистецтва (MoMA) чи у Луврі, а подекуди навіть бути в топах продажів.

Джерело

Читайте також: Спечена, питна, самовбивча книжка та інші дивовижі

Нотатник для майбутніх мам

Проект від дизайнерів японської рекламної агенції Dentsu – Mother Book, мамина книга, яка впродовж 40 тижнів вагітності росте разом із мамою і дитиною.

Щотижня права сторінка книжкового розгорту «підростає» на ще один шар, щоб продемонструвати зміни в маминому організмі. Так само візуалізовані зміни і в організмі дитини, наприклад, починаючи з 6-го тижня її розміри вже можна виміряти, на 15-у – формуються відбитки пальців, на 28-у – вона краще вловлює світло, звуки та запахи.

 book_promo_4

book_promo_5

Творці Mother Book закликають майбутніх мам фіксувати у книзі свої думки і почуття впродовж вагітності, щоб потім подарувати її своїй дитині.

 book_promo_6

До речі, цей проект, розроблений спеціально для бренду акушерського обслуговування Bell-Net від медичної корпорації Kishokai, 2014 року здобув дизайнерський гранд-прі Grande Design Lotus на фестивалі реклами у Бангкоку та гранд-прі на фестивалі Cannes Lions у номінації «Health & Wellness».

Джерело

Ідилічна країна пластівців

За допомогою поп-ап книжки Kellogg’s Storybook американська компанія Kellogg’s, виробник сухих сніданків та продуктів швидкого приготування, вирішила просуватися на британський ринок.

У відеоролику використано спеціально створену англійською студією Additive поп-ап книгу з неймовірною кількістю рухомих елементів, яка занурює у яскравий безтурботний світ, де завжди сонячно, золотисті злаки колосяться неподалік і незабаром стануть сніданком у вашій тарілці.

Джерело

Читайте також: Запаковано: книги у консервах, вафлях і банках

Важливий акцент

Чілійські рекламісти розробили серію постерів для текстових маркерів Stabilo Boss під назвою Message in a book («Повідомлення у книзі»). Для цього вони обрали декілька відомих літературних творів і на їхніх сторінках виокремили маркером рядки – так, щоб вийшли літери потрібної цитати. Що з цього вийшло, можна побачити на відео тут.

book_promo_12

«Найголовнішого не побачиш очима»

Таким чином «Маленького принца» А. де Сент-Екзюпері вдалося скоротити до 7 слів (в українському перекладі А. Перепаді навіть до 4).

book_promo_13

«Життя складне, але ти його маєш прожити»

Основний зміст «Перевтілення» Ф. Кафки помістився у фразі на 10 слів іспанською та англійською.

book_promo_14

«Часто прості речі є найсправжнішими»

А твір Р. Баха «Чайка на ім’я Джонатан Лівінґстон» – у 8 слів іспанською та англійською.

Бо кожна книга несе в собі унікальне повідомлення, а на думку авторів проекту, ще й дуже лаконічне.

 Джерело

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe