Читомо > Новини > Іноземна полиця буккросингу у Львові

Новини

Іноземна полиця буккросингу у Львові

23.09.2010 0 Автор:

Іноземна полиця буккросингу у Львові 24 вересня о 16.00, до Європейського дня мов, у книгарні «Є» відбудеться урочисте відкриття полиці буккросингу різномовних книжок за участі Почесних Консулів, керівників іноземних культурних центрів та львівських перекладачів.

Буккросинг — це книжковий рух, що об’єднує понад 500 тис осіб у 150 країнах світу. Учасники руху сповідують ідеологію «звільнення книжок». Прочитані книжки залишають у громадських місцях, де будь-хто інший може їх забрати й прочитати, а потім залишити наступним читачам. Іще від дня заснування книгарня «Є» має полиці для буккросингу, де читачі обмінюються українськими книжками.

24 вересня ми сподіваємось урочисто відкрити полицю буккросингу іноземномовною літературою за участі Почесних Консулів, керівників іноземних культурних центрів та львівських перекладачів, тобто тих, хто поширює іноземні культури в Україні.

Маючи окремий відділ іноземної літератури, книгарня «Є» надає своїм відвідувачам можливість ознайомлюватись із творами світової культури без посередників. Акцією буккросингу ми прагнемо звернути увагу на важливість читання іноземними мовами, важливість обміну культурами, долучення до світових процесів без посередників.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe