Читомо > Новини > Google привітав українців із Днем Незалежності новим дудлом

Новини

Google привітав українців із Днем Незалежності новим дудлом

24.08.2017 0 Автор:

Google відзначив День Незалежності України новим тематичним дудлом авторства українського художника Сергія Майдукова.

У святковому логотипі використані відтінки синього та жовтого – кольорів прапора України. У строкатих літерах дудла представлено все розмаїття населення України. Зображення уособлює різних людей з усієї країни, які працюють разом, щоб домогтися свободи, миру і поваги один до одного.

Безымянныіій

«Для мене Україна – це люди. Дуже різні скрізь, дуже різні на заході і на сході. І це не повинно бути причиною протиставлення. Навпаки, це привід пишатися, знайомитися, пізнавати один одного, співати, сміятися і поважати різноманіття в Україні. Вдягати східні тополі в самчиківський розпис, вдягати вівчарів у хіпстерські кепки, а столичних хіпстерів – у гуцульські сорочки, вдягати українську мову в різні діалекти, вдягатися самому святково та дивно. Бо ж ми всі яскраві та неповторні, дружні, з прагненням свободи і поваги один до одного», – розповідає автор дудла Сергій Майдуков.

Також художник зазначає, що він зробив декілька різних варіантів дудла, але остаточно було обрано саме той, який найбільш позитивно та концептуально відображає українську ідею.
.

.
Сергій Майдуков
– український художник та дизайнер. Його роботи в різний час з’являлися у The Washington Post, The Architectural Review, Diplomat, The Boston Globe, Adobe Systems, Brussels Airlines, Esquire Україна та багатьох інших виданнях. Він також створив ілюстрації для постійної рубрики Buro 24/7 «Неідеальна пара».

Читайте також: 26 дивовижних фактів до 26-тої річниці Незалежності

Фото: www.buro247.ua

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Iншi записи по цiй тематицi:

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe