Читомо > Новини > «Чарлі та шоколадну фабрику» хочуть знову екранізувати

Новини

«Чарлі та шоколадну фабрику» хочуть знову екранізувати

15.02.2018 0 Автор:

Кінокомпанія Warner Bros планує зняти нову екранізацію «Чарлі та шоколадної фабрики». Про це повідомляє видання Variety.

Сценарій майбутнього фільму написав Саймон Річ, відомий роботами над мультфільмом «Головоломка» та серіалом «Чоловік шукає жінку». 

Також повідомляється, що Warner Bros. веде переговори щодо екранізації з режисером Полом Кінгі, який зняв «Пригоди Паддінгтона» та його продовження.

 

Cover_opt

 

«Чарлі і шоколадна фабрика» (1964) — казково-фантастичний роман валійського письменника Роальда Далапро пригоди хлопчака Чарлі Бакета на шоколадній фабриці геніального і дивакуватого кондитера містера Вонки.

Вперше, роман була опублікована в США видавництвом Alfred A. Knopf у 1964 році, а Велика Британія побачила цей твір лише в 1967 стараннями видавництва Allen & Unwin. За мотивами книги було створено дві екранізації: «Віллі Вонка і шоколадна фабрика» (Willy Wonka & the Chocolate Factory, 1971) Мела Стюарта із Джином Уайлдером у головній ролі, а також «Чарлі і шоколадна фабрика» (Charlie and the Chocolate Factory, 2005) Тіма Бертона з Джонні Деппом в ролі Віллі Вонки.

Раніше повідомлялося, що студії Warner Bros. та Amazon Studios екранізують роман американської письменниці Донни Тарт «Щиголь». 

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe