Читомо > Новини > «Шантарам» нарешті стане серіалом

Новини

«Шантарам» нарешті стане серіалом

11.01.2018 0 Автор:

Роман Ґреґорі Девіда Робертса «Шантарам» нарешті екранізують. Про це повідомляє «Телекритика».

Після виснажливої ??боротьби на аукціонних торгах, компанії Paramount Television і Anonymous Content викупили права на «Шантарам», щоб нарешті реалізувати давню мрію Джонні Деппа — зняти за книгою серіал.

Спочатку права на роман належали компанії Warner Bros., яка планувала створити повнометражний фільм з Джонні Деппом у головній ролі. За словами актора, це — його улюблений роман. 2005 року сценарист Ерік Рот, відомий за роботою над «Форрест Гамп», «Мюнхен» і «Таємнича історія Бенджаміна Баттона», адаптував книгу для екрану, а в якості режисера був найнятий Пітер Вейр. Проте ідея зйомок складного і об’ємного роману провалилася.

У 2013-му Джонні Деппа мав замінити Джоел Едгертон, а сам Депп мав стати продюсером, проте й ця ідея не була втілена в життя. Чи братиме участь Джонні Депп у новому серіалі — поки що невідомо.

Роман австралійського письменника Ґреґорі Девіда Робертса «Шантарам» вперше був виданий в Австралії 2003 року. В основу книги покладено події життя автора. Основна дія роману розгортається в Індії, у Бомбеї 1980-их років. Українською роман вийшов 2013 року у видавництві KM-Books. 2016-го було здійснено перевидання. Того ж року вийшла друга частина роману — «Шантарам-2. Тінь гори».

Нещодавно стало відомо, що американський телеканал Syfy Universal зніме серіал на основі новели автора «Гри престолів» Джорджа Мартіна «Летючі крізь ніч» (Nightflyers).

Також Читомо повідомляло, що студія Universal Cable розпочала роботу над серіалом за мотивами роману Курта Воннеґута «Бойня номер п’ять».

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe