Читомо > Новини > Призначений в.о. директора Інституту книги

Новини

Призначений в.о. директора Інституту книги

05.02.2018 0 Автор:

Міністр культури Євген Нищук призначив виконуючим обов’язки директора Українського інституту книги Сергія Ясинського. Повідомлення з’явилося на Facebook-сторінці інституту.

Ясинський займатиме посаду до моменту, коли відбудеться конкурс і за його результатами буде визначено, хто очолюватиме Інститут далі.

«На переконання міністра, великий управлінський досвід, ділові та людські якості Сергія Ясинського дадуть змогу забезпечити повноцінну діяльність Українського інституту книги, реалізацію його завдань і функцій, визначених законодавством, здійснення Інститутом проектів для розвитку вітчизняного книговидання, промоції читання, популяризації української культури», – йдеться в повідомленні.

Сергій Ясинський має ІІІ ранг державного службовця, нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня. Має три вищі освіти – гуманітарну, технічну та юридичну. У 2006-2012 роках обіймав посаду заступника голови Полтавської ОДА. Також працював радником міністра енергетики та вугільної промисловості (2012-2013 рр.), міністра екології та природних ресурсів України (2016 р.).

Нагадаємо, що 19 січня директорка Українського інституту книги Тетяна Терен написала заяву на звільнення з посади. Пізніше вона заявила, що команда інституту продовжить усі розпочаті проекти.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe