Читомо > Новини > На радіо «Аристократи» запустилися «Живі читання»

Новини

На радіо «Аристократи» запустилися «Живі читання»

23.02.2015 0 Автор:

22 лютого на радіо «Аристократи» вийшов пілотний випуск програми «Живі читання», що існуватиме у форматі розповідей про життя знаменитих дітей.

Читання розпочалися уривками з книг про дитинство Джона Леннона та Фредді Меркьюри у виконанні акторів Вані Якімова і Світлани Смірнової.

Куратором програми – Саша Сметаненко. А книжковим партнером стало – видавництво «Грані-Т».

«Основна тема наступного сезону на радіо (А) – просвітницька,розповідає Саша Сметаненко. Отже, серія історій про життя знаменитих дітей виникла в голові якось сама собою, як відповідь, сформульована на запит. Здалося, що це має бути цікаво і дорослим, і дітям, бо всі ми “родом з дитинства”… Якщо ж зовсім глобально, це спроба зрозуміти і простежити, де і коли народжується талант, здібності, і як не втратити цей момент, а навпаки, підтримати його. Поки все це на доброму і чесному слові. Ось такий експеримент».

Відтепер щонеділі з 18:00 до 19:00 у студії радіо (А) читатимуть нові голоси, для цього своїх акторів «відряджає» Новий театр на Печерську. Щоразу автори програми обіцяють по дві історії – про двох персонажів, яких об’єднуватиме спільна тема, риса характеру чи рід діяльності.

Читання звучатимуть російською і українською мовами, за задумом авторів програма має залишитись білінгвою. Усі випуски можна буде прослухати в окремому подкасті.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe