Читомо > Новини > Конференція і ярмарок THE ARTS+: вірус креативності у Франкфурті

Новини

Конференція і ярмарок THE ARTS+: вірус креативності у Франкфурті

12.10.2016 0 Автор:

Діджиталізація докорінно змінила культурний і творчий ландшафт, нових ідей і підходів часто недостатньо для реалізації проектів. Читомо спільно з Франкфуртським книжковим ярмарком продовжують серію публікацій для тих, хто планує ефективно відвідати ярмарок разом з нами. 

Новий ярмарок і конференція на Франкфуртському книжковому ярмарку THE ARTS+ має на меті внести зміни у цей стан застою, надаючи платформу для обговорення змін в діджиталізації і для створення нових бізнесів. У цьому процесі будування «культурної індустрії 4.0» технологія грає ключову роль, тому такі теми, як штучний інтелект у розробці контенту, 3D-друк в архітектурі і моді, віртуальна реальність у музеях, урбаністичному плануванні чи цифрових місцях продажу для креативних продуктів є важливими частинами THE ARTS+.

14350654_1082343041821314_978039997_n

Читайте також: Бізнес-клуб Франкфуртського книжкового ярмарку: що не пропустити

THE ARTS+ зацікавить професіоналів в культурній та креативній сцені, тобто всіх, хто має справу з креативним і культурним контентом. Починаючи з тих, хто створює (наприклад, автори, митці, дизайнери, фотографи чи розробники програмного забезпечення), закінчуючи тими, хто поширює та отримує прибуток: видавці, музеї та установи, тими, хто надають послуги.

Франкфуртський книжковий ярмарок не володіє експертною оцінкою щодо мистецтва. Але в нього є мережа, в якій є компетентні люди. Подія створює відповідні зовнішні умови і надає відповідні послуги для роботи з креативним контентом і має роки досвіду розпізнання трендів і структур.

І хоча слово «мистецтво» присутнє в назві, THE ARTS+ не є типовим ярмарком мистецтва, а є ярмарком для креативних і культурних індустрій та важливою платформою для видавців. Концепція THE ARTS+ базується на досвіді з видавничим бізнесом і його потребами щодо справ з правами і ліцензіям. Такі видавництва, як TASCHEN є експертами в сфері дизайну і мистецтва і є прикладом для наслідування для THE ARTS+.

Вони бачать себе менеджерами у своїй тематиці та є брендом, використовують свої експертні знання, намагаючись спробувати різні бізнес-моделі поза видавничою справою: концепт-стори, заходи, журнали і корпоративні видання. Дивімося правді у вічі: видавництва видають не лише книжки, вони мають справу з креативним контентом.

CnJRrJ_XEAAsVNJ

Читайте також: Франкфуртський книжковий ярмарок: головні акценти події

THE ARTS+ зосереджений навколо двох заходів: ярмарку і конференції. Ярмарок розташований в залі 4.1 на Франкфуртському книжковому ярмарку. Велике різноманіття експонентів покажуть інноваційні підходи для музеїв, архітектури і студій дизайну. Окрім виставки буде запропоновано широку програму на трьох різних сценах: Лабораторія THE ARTS+, Салон THE ARTS+ і Подіум THE ARTS+.

Англомовна конференція 19 жовтня 2016 року окреслить виклики діджиталізації в міжнародній культурі й креативній сцені на презентаціях, панелях, круглих столах і семінарах. Свою участь підтвердили спікери: Джеф Джарвіс (веб-футурист, автор бестселерів), Бар Корсен (виконавчий креативний директор JWT), Джулія Стошек (колекціонерка цифрового мистецтва, Julia Stoschek Collection), Тобіас Ребергер (митець) і Юргне Меєр Х. (архітектор).

Читайте також: Микола Скиба: Стартап – це не так заробляння грошей, як рішення проблем

Далі буде. Слідкуйте за нашими анонсами та плануйте свою подорож з Читомо

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe