Читомо > Новини > Ілюстрації Євгенії Гайдамаки відзначені Red Dot Communication Design Award

Новини

Ілюстрації Євгенії Гайдамаки відзначені Red Dot Communication Design Award

17.08.2017 0 Автор:

Дві роботи української ілюстраторки Євгенії Гайдамаки цьогоріч були відзначені престижною премією Red Dot Communication Design Award.

«Дві мої ілюстрації взяли Red Dot Award: Communication Design. Ось одна із них – постер до фільму Термінал. Мабуть життя на валізах це тема близька навіть неприступному журі міжнародного конкурсу», – написала ілюстраторка на своїй сторінці у Facebook.
.

20800093_1369784726454122_90214504997857949_n
.

Із результатами цьогорічної премії можна ознайомитися на її офіційному сайті.

Гайдамака Євгенія – народилась 10 березня 1993 року в місті Тараща, Київської області. Закінчила Видавничо-Поліграфічний Інститут НТУУ КПІ за спеціальністю «Графіка». Наразі вивчає ілюстрацію на магістерській програмі в Savannah College of Art and Design як стипендіат програми Фулбрайт.

Любить поєднувати найкраще з цифрової та традиційної ілюстрації. Співпрацювала з видавництвами «Видавництво Старого Лева», КСД, «Зелений Пес»,  журналами «Пізнайко», «Мамине Сонечко». Працювала дизайнером та ілюстратором для школи англійської мови Green Forest та інших цікавих проектів.

Читайте також про те, як українська ілюстраторка Євгенія Гайдамака в розмові з письменницею та дослідницею дитячої літератури Оксаною Лущевською розповідає про досвід стажування у Спілці ілюстраторів у Нью-Йорку, порівнює український та американський ринок дитячої книжки й розмірковує, чого саме бракує українській книжковій ілюстрації на тлі світових трендів

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe