Читомо > Новини > Гурт Ptakha випустив пісню на вірш Катерини Бабкіної

Новини

Гурт Ptakha випустив пісню на вірш Катерини Бабкіної

12.06.2017 0 Автор:

Електрофолк-гурт Ptakha спільно з віолончелістом Володимиром Бедзвіном записали пісню на вірш Катерини Бабкіної під назвою «Човни». Онлайн-реліз відбувся на сервісі Soundcloud. Про це повідомила у прес-служба гурту.

«Човни» стала першою піснею гурту, за основу якої замість народної пісні взяли вірш сучасної української авторки. За словами письменниці, він був написаний під впливом подорожі у Варшаву.

Робота над піснею відбувалася відразу у трьох містах: Львові, Лондоні та Ванкувері, оскільки цього разу до команди приєднався львівський віолончеліст Bedzvin, який зараз живе у Канаді. Гурт працює на відстані й збирається разом лише декілька разів на рік.
.

.
Катерина Бабкіна
(22 липня 1985, м. Івано-Франківськ) — українська письменниця. Авторка поетичних збірок «Вогні святого Ельма», «Гірчиця», «Знеболювальне і снодійне», книжки оповідань «Лілу після тебе», роману «Соня» та дитячої повісті Гарбузовий рік (Видавництво Старого Лева, 2014)

Тексти Бабкіної перекладені польською, німецькою, англійською, шведською, французькою, румунською, чеською та російською мовами.

Читайте також: Катя Бабкіна: #Bookchallenge_ua про те, як зробити свій час більш конструктивним

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe