Читомо > Без розділу > Запрошуються поети до проекту "Тканина віршів"

Без розділу

Запрошуються поети до проекту "Тканина віршів"

01.02.2013 0 Автор:

Ви поет і пишете вірші українською мовою? Маєте нагоду показати свою поезію світові: не лише як текст, але і як картину. Поетка й художниця Вікторія Черняхівська оголосила початок проекту “Тканина віршів” і запрошує авторів долучитися.

Щоб взяти участь у проекті, треба до 15 лютого 2013 року вислати 1–3 власні вірші (бажано – римовану інтимну лірику українською мовою) на пошту 4ernyahivska@gmail.com . За мотивами поезії  будуть створені текстильні ілюстрації. Готову “тканину віршів” буде презентовано 21 березня – на Всесвітній день поезії.

Надсилаючи свої твори, ви тим самим дозволяєте оприлюднити їх під час презентації проекту, зокрема в інтернеті. Ваші авторські права зберігаються за вами, всі твори будуть підписані. Організаторка проекту зберігає за собою право відбору поезії для ілюстрування.

текстильна ілюстрація

Ми вже розповідали на “Читомо” про незвичні способи ілюстрування: наприклад,  пластилінові ілюстрації Ганни Осадко або авторську візуалізацію Вікторії Черняхівської.

Як виникла ідея “Тканини віршів”? Відповідає організаторка проекту:
– Мене завжди цікавили різні види творчості: література, живопис, безліч рукодільних технік. І раніше я постійно “розривалася” між ними, займалася то одним, то другим, на що було більше натхнення або що здавалося цікавішим в дану мить. Тепер же я хочу поєднати ці види, техніки, сплавити їх в щось одне і гарне. Як у математиці: додати вектори, щоб був справжній ріст, а не дрібка окремих пагінців.

За детальнішою інформацією звертайтеся до Вікторії Черняхівської:
4ernyahivska@gmail.com
+380663517704
http://cherniakhivska.com/tkanyna-virshiv/
www.facebook.com/cherniakhivska

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe