Читомо > Новини > Вистава «Інкрустації» до дня народження Ліни Костенко

Новини

Вистава «Інкрустації» до дня народження Ліни Костенко

21.10.2010 2 Автор:

Молодий театр до дня народження великої української поетеси Ліни Костенко презентує поетично-музичну виставу «Інкрустації», у якій вірші поетеси різних періодів життя.

Поруч з народною артисткою України Лідією Вовкун, яка і читає вірші, образний світ вистави, його музично-пісенний ряд творить дует «Сестри ТЕЛЬНЮК» у складі Лесі та Галi Тельнюк. Вистава має три умовні частини – «Дорога до любові», «Я …і Світ», «Я і Вічність», до яких увійшли вірші з різних поетичних збірок авторки: «Крізь роки і печалі», «Безсмертним рухом скрипаля», «Осінні сонети», «Інкрустації», «Летючі катрени», «Душа шукає ….. в словах».
Три жінки, які весь час присутні на сцені, створюють неоднозначний та мінливий образ поетеси, що надзвичайно чутлива до нашого сьогодення. Візуальний ряд вистави, а це комп’ютерна графіка, виступає як відголос душевних переживань героїнь. Поєднання комп’ютерної технології і живої людської душі, механічного інтелекту і творчого акту митців надає виставі драматичного звучання. Режисер вистави – Олена Шапаренко.
Тривалість – 1 год. 10 хв.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Комментарі читачів:

  1. Jivga
    21.10.2010 в 12:35 pm

    Це, до речі, не перший подібний проект сестер Тельнюк. Торік,здається, вони створили музичну частину вистави “Стусове коло” до ювілею Василя Стуса разом із його сином Дмитром Стусом та Сергієм Проскурнею.

  2. 21.10.2010 в 12:39 pm

    ага, було таке.

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe