Читомо > Новини > Важливе оголошення про веселий «БУ!Фест»

Новини

Важливе оголошення про веселий «БУ!Фест»

21.02.2011 0 Автор:

Гільдія вільних видавців та книжковий клуб «Гіперіон» оголосили про підготовку до чергового і вже четвертого «Бу!Фесту» у Москві. І хоча нас розділяє тисяча кілометрів, це не заважає нагадати про цей зовсім невеликий, але атмосферний і жвавий захід. Відбудеться він 11 — 13 березня цього року на дизайн-заводі «Флакон», куди прийдуть: малі видавництва із своїми книжками, цяцькарі із своїми цяцьками, музиканти і, звісно, читачі.

Згадка про вільних і малих видавців означає, що сюди допускають навіть тих, хто за весь час свого існування встиг видати хоча б одну книгу. Сам формат «Бу!Фесту» залишається унікальним, він поєднає у собі книжковий ярмарок, арт-маркет та концерти нон-стоп. Ще обіцяють дискусії, головними темами яких стануть виживання малих видавництв у цифрову епоху, а також розвиток співпраці між друкованою та електронною книгами.

А на ярмарку «Бу!Фесту» можна знайти рідкісні видання, які зазвичай не так просто відшукати у великих супермаркетах та книгарнях.

За даними організаторів, попередні три фестивалі зібрали близько 70 видавців та цяцькарів, а також 9 000 гостей, було проведено 10 виставок, більше 40 лекцій, концертів, майстер-класів та літературних зустрічей.

Цього разу також у рамках фестивалю пройде ще один фестиваль «QuinQuatrus», що називається фестивалем мистецтв, ремесел та поезії. І здавалося б, все так оптимістично і соковито і всього тут вистачає. Проте – увага! – організатори мають плани співпрацювати з українськими видавцями і цяцькарями. І хоч зараз програма четвертого «Бу!Фесту» майже сформована, уже на серпень запланований п’ятий фестиваль, тому – не зволікайте.

Цей анонс просимо вважати не лише закликом на відвідини, але й офіційним запрошенням до співпраці. Контакти організаторів ви знайдете на сайті «Бу!Фесту» або через нашу пошту.

Фото Ігоря Подгорного

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe