Читомо > Новини > «Смолоскип» збільшив віковий ценз учасників літературного конкурсу

Новини

«Смолоскип» збільшив віковий ценз учасників літературного конкурсу

14.12.2017 0 Автор:

Видавництво «Смолоскип» розширило вікові рамки кандидатів свого літературного конкурсу. Про це повідомляється на офіційній сторінці видавництва у Facebook.

«Надихнувшись нещодавнім рішенням Всесвітньої організації охорони здоров’я про збільшення віку, за якого людина офіційно вважається молодою, (…) ми теж вирішили запровадити деякі зміни в уже цьогорічний літературний конкурс. Тепер на поетичну номінацію можна подаватися до 35 років, а на прозову – до 40», – йдеться в повідомленні.

Конкурс для українських літераторів проводять з 1993 року. Допустимий вік учасників дотепер визначався як 18-30 років (поезія) та 18-35 років (проза). На конкурс приймають написані українською мовою, раніше не публіковані поетичні, прозові, драматичні твори, а також художні твори для дітей. Твори мають надійти на розгляд журі до 31 грудня щороку. Підсумки конкурсу підво­­дять раз на рік, у квітні.

Як повідомляло Читомо, нещодавно видавництво «Фонтан казок» оголосило переможців конкурсу «Напишіть про мене книжку!-2017».

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe