Читомо > Календар подiй > Школа літературного менеджменту на «ГОГОЛЬFEST»

Календар подiй

Школа літературного менеджменту на «ГОГОЛЬFEST»

16-09-2013 | 10:00
Арткластер "Видубичі", м. Київ

16-18 вересня Центр літературної освіти в рамках VI Міжнародного фестивалю сучасного мистецтва «ГОГОЛЬFEST» у Києві проведе III Школу літературного менеджменту. Професійні менеджери, видавці та письменники ділитимуться досвідом з молодшими колегами у проектному і культурному менеджменті, фандрайзингу, організації подій, міжнародній співпраці тощо. Відбір учасників здійснюється на конкурсній основі, реєстрація заявників триває до 4 вересня включно.

Школа входить у програму літературно-мистецького проекту «Генезис», в основу якого покладено концепт зародження. Зародження нових явищ, віянь і трендів, що лише знаходяться у стані формування. Ідея спільного формування нової мистецької хвилі, колабораційна робота над постанням певного художнього феномену, співтворчість, що призведе до освоєння і трансформації індустріального простору, є ключовими для «ГОГОЛЬFEST 2013».

У програмі Школи літературного менеджменту передбачені лекції, тренінги та майстер-класи ключових фігур в культурному процесі України. Також учасники проекту під час Школи розроблятимуть власні проекти, які зможуть реалізувати вже протягом фестивалю «ГОГОЛЬFEST» (з 19 до 22 вересня)! Лектори, окрім навчання, консультуватимуть учасників.

Хто може стати учасником Школи?

Молоді менеджери культури, з усіх регіонів України, що працюють у літературній сфері або планують долучитися до культурного менеджменту. Перевага надаватиметься особам, що вже мають певний досвід у літературному менеджменті, відкриті до нових знань, прагнуть вдосконалюватись у своїй діяльності та мають чітке бачення, як використовувати знання і досвід, здобутті на Школі.

Для того, щоб взяти участь у Школі, потрібно заповнити реєстраційну АНКЕТУ:  Відбір 30 учасників здійснюється на конкурсній основі. Дедлайн прийому анкет – 4 вересня включно.

Учасники сплачують організаційний внесок у розмірі 150 грн. Також учасники з інших міст самостійно забезпечують собі проживання і дорогу до Києва.

Хто наші лектори?

Ділитимуться знаннями професіонали з багаторічним досвідом у сфері культурного і проектного менеджменту, PR-технологіях, маркетингу, видавничій справі:
Катерина Ботанова – критик, перекладач, директор Фундації «Центр сучасного мистецтва», експерт Європейської комісії з розробки і впровадження програми Культура для регіону Східного партнерства;
Віра Балдинюк – критик, редактор онлайн-журналу «Korydor»;
Завен Баблоян – видавець, перекладач;
Ірина Вікирчак – директор Міжнародної літературної корпорації «MERIDIAN CZERNOWITZ», співзасновник ГО «Культурний капітал»;
Юка Гаврилова – літературний агент, керівник Юридичного бюро Київської національної медіапрофспілки, експерт з авторського права;
Максим Кідрук – письменник,
Антон Санченко – письменник, директор видавництва «Електрокнига»;
Григорій Семенчук – програмний директор Львівського міжнародного літературного фестивалю, співзасновник арт-проекту «DrumТиАтр»;
Тетяна Терен – журналістка, критик.

Контактна особи:
Марія Придьма (тел.: 093-918-88-89, mariya.pridma @ gmail.com)

Дата і місце: 16-18 вересня, арт-кластер «Видубичі» (Київ)

Організатори: ГОГОЛЬFEST, Центр літературної освіти

За підтримки Фонду розвитку громад «Лівобережна Київщина»

Детальніше читайте на сайті litosvita.org

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe