Читомо > Новини > Шклянозальні виставки в Інституті журналістики

Новини

Шклянозальні виставки в Інституті журналістики

25.04.2010 2 Автор:

Трошки фотозвітності з виставок на Фестивалі молодих видавців та редакторів. У просторій та світлій Скляній залі ми вирішили розташувати дорогоцінну виставку мініатюрних книжок, огляд саморобних книг студентів-видавців, фотовиставку Жені Перуцької “Пози читання” (мабуть, ви бачили), та “Читацький фоторобот” Олекандра Богаченко-Мішевського (про що мова).

.

DSC_1206

.

А завдяки Насті Денисенко, до всіх, хто не дійшов на виставку АРТ КНИГА, що тривала до 25 березня у Музеї книги та друкарства, виставка частково дійшла сама.

Виставка мініатюрних видань об’єднала найцікавіші експонати колекцій трьох бібліофілів – колекціонара Світлани Трофимової, проф. М. С. Тимошика та Оксани Хмельовської. Серед маленьких книжок можна було побачини ексклюзивні видання Корану, книжечки видавництва “Яніко”, посібнички з мистецтва книги та навіть книжки-невидимки, читати які можна лише за допомогою лазера.

.

IMG_4628 .

IMG_4627

.

Виставки саморобних книжок та студентських_проектів_в_одному_примірнику, здається, представляла найчисленнішу колекцію, від більш традиційних газет і журналів, до менш звичних видавничих знахідок: книжок-вишиванок, книжок-музичних шкатулок, книжок-м’яких іграшок. Відшукати багатьох авторів так і не вдалося – можливо, вони уже давно не навчаються в Інституті журналістики, а їхні роботи досі зберігаються в архівах кафедри.

.

DSC_1210_1

.

IMG_4622.


IMG_4629

.

IMG_4621

.

Фотографії Олексія Фурмана, Сергія Полежаки та Марії Савоскули

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Комментарі читачів:

  1. huhamohovynka
    25.04.2010 в 8:16 pm

    мої малесесесенькі

  2. Наталка
    26.04.2010 в 12:04 am

    Думаю, мені треба серйозно підійти до справи саморобних обкладинок для зношених/не-зношених-але-негарних-але-хороших книжок 🙂

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe