Читомо > Новини > Сестри Бронте — супергерої

Новини

Сестри Бронте — супергерої

03.08.2010 1 Автор:

У далекому 1998 р. тоді ще маловідомі американські юнаки Філ Лорд та Кріс Міллер (а тепер знані голлівудські продюсери) створили пародійний рекламний ролик про набір іграшкових сестер Бронте Bront? Sisters Power Dolls. Ролик, звісно, так і не було запущено в ефір: окрім того, що іграшки були вигаданими, освітня цінність цілого проекту про лялькових історичних діячів викликала підозри.

3_bronte

Кліп є пародією і на типову рекламу іграшок, і на літературний процес вікторіанської епохи. А зображені в ньому сестри Бронте не вперше стали джерелом жартів. Чого тільки варті вже класичні приколи про Анну-лузера (єдину із трьох сестер Бронте, яка не зазнала заслуженої слави за життя). А тут творці пластмасових письменниць таки постаралися.

У відео Шарлотта, Емілі та Анна Бронте приховують свою стать завдяки фальшивим вусам, атакують літературних критиків-сексистів власними книгами. І (увага!) — трансформуються у доволі загрозливого бронтезавра щоправда, із кружевним комірцем.

4_bronte

Особисто ми із задоволенням придбали б собі і цю невгамовну трійцю (якби такі ляльки справді випустили у продаж), і ще кілька лялькових українських літераторів на додачу.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Комментарі читачів:

  1. перуцька
    04.08.2010 в 10:48 pm

    бгг)
    з поверненням уже ж, йомайо!

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe