Читомо > Новини > Пюпітр для читання

Новини

Пюпітр для читання

13.03.2010 0 Автор:

Мабуть, останнім часом процес читання вважається надто трудомістким, на який затрачається значна частина вашого ККД. Буквально кілька днів тому ми писали про окуляри-перископи, тепер – про держач / пюпітр для обраної вами книжки від Infinitely Adjustable Reading Valet. З таким пристроєм палітра ваших поз читання значно барвистіша й ви здатні на експерименти з книжкою, адже такий держач можна повністю підлаштувати під себе – зігнути, підняти, опустити, повернути під будь-яким кутом, у той час як ви залишаєтесь в улюбленому положенні. Руки будуть не зайняті виданням, тому під час читання, певне, можна спробувати плести макраме чи в’язати шарфики.

3bookchair

Його максимальна висота – 130 см, проте пюпітр – легковаговик: якщо обрана вами книжка важить більше, ніж 2 кг, то є вірогідність, що вона впаде вам на носа на щонайцікавішій главі.

4InfinitelyAdjReadingValet

..

Також така штука вигідна під час читання перед сном, щоб, бува, не заснути з виданням на енному абзаці й не пошкодити його паперово-ніжну конструкцію. (Проте як часом приємно прокидатись із хорошою книжкою у своєму ліжку).

На жаль, пюпітр поки не навчився перегортати сторінки самостійно, відповідно до вашої техніки читання, хоча за 179 доларів (адже стільки хочуть за нього власники) міг би й навчитися.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe