Читомо > Новини > Презентація 16-го номеру журналу «Просто Неба»

Новини

Презентація 16-го номеру журналу «Просто Неба»

07.02.2012 0 Автор:

8 лютого о 18:00 у нещодавно відкритій львівській галереї «Правда, Б» (пл. Коліївщини, 1, третій поверх) відбудеться презентація відомого вуличного журналу «Просто неба». Тема цього номера – І/Емігранти.

Кожного дня кордон України в обох напрямках перетинають близько 350 000 осіб. Цей нестримний потік людей у пошуках кращого життя, нових вражень чи самих себе змінює наше суспільство і наше життя. Хтось покидає країну назавжди, хтось стає нечастим гостем, а є й такі, що спробувавши іншого життя повертаються додому, привозячи з собою яскравий чи гіркий досвід.

Здавалось би – неприваблива Україна теж приваблює чужоземців. Їхні наміри поділяються на врятувати себе і врятувати Україну. Як вони змінюють Україну, як почуваються тут? Як Україна почувається з ними і без тих, що її залишили?

У цьому номері своїми думками і досвідом ділилися дуже різні мігранти – ті, хто поїхав і залишився, ті, хто приїхали сюди жити і працювати і ті, що десь посередині.

У презентації візьмуть участь редколегія журналу «Просто неба», мешканці «Оселі», які поділяться своїм досвідом міграції, та гості з-закордону. Також в рамках презентації відбудеться перегляд кінофільму «Нелегал».

 

 

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe