Читомо > Новини > Премію Bad Sex in Fiction 2017 отримав Крістофер Боллен

Новини

Премію Bad Sex in Fiction 2017 отримав Крістофер Боллен

01.12.2017 0 Автор:

Премією Bad Sex in Fiction яка вручається за найгірше зображення еротичної сцени в літературі, відзначили роман Крістофера Боллена «Руйнівники» (The Destroyers). Про це повідомляє Literary Review.

Крістофер Боллен — письменник з Нью-Йорка та редактор журналу Interview. «Руйнівники» — це вже його третя книжка. На церемонію нагородження автор приїхати не зміг.

 

12352«Вона накрила її груди своїм купальником. Шкіра вздовж її рук і плечей мала різні відтінки як плями на воді у ванній»

«На кам’яному ганку, в гарячому гірському повітрі ми борсаємось, намагаючись зняти одяг, плутанина якого у темряві нагадує альпіністське знаряддя. Її чорна сорочка навколо шиї, моя розстібнута, наші шорти й білизна зіслизають на щиколотки, здається, що ми рухаємось зі швидкістю лавини й, на жаль, з її точністю».

.

.

.

Bad Sex in Fiction Award заснована виданням Literary Review у 1993 році. Премією відзначаються книжки, в яких, на думку журі, найгірше описуються сексуальні сцени. Переможців визначають літературний критик Рода Коеніг та головний редактор журналу Авберон Вауг. Минулого року володарем премії став італійський письменник Еррі Де Лука з книжкою The Day Before Happiness.

Раніше повідомлялося, що літературна премія Bad Sex in Fiction 2017 оголосила короткий список

Читайте також: Книжки, що змушують пекти раків, або сексуальне просвітництво

Фото: Village Voice

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe