Читомо > Календар подiй > Оприлюднена літературна програма фестивалю «Донкульт»

Календар подiй

Оприлюднена літературна програма фестивалю «Донкульт»

31-10-2014 | 18:30
м. Київ,вул.Десятинна,12

У Києві, в музеї «Духовні скарби України» за підтримки Міністерства культури України, розпочався Національний форум «Донкульт – мистецькі надра», під час якого відбудуться літературні події.

У літературній програмі зокрема пройдуть такі акції:

31 жовтня о 18:30 Літературна вітальня. Музично-поетичний діалог поеми Любові Якимчук «Абрикоси Донбасу» і циклу «Розкладання» та імпровізаційної музики на контрабасі Марка Токаря. Музично-поетичний дует Марка Токаря і Любові Якимчук було створено 2009 року, перший виступ відбувся на Міжнародному літературному фестивалі у Львові.

1 листопада о 15:00 У літературній вітальні проводиться читання Сергія Жадана: «Нові поезії»

1 листопада о 19.30 У концерт-холі «ЗАБОЙ» буде організований концерт за текстами Сергія Жадана «Бийся за неї» за участі гурту “Собаки в космосі”.

2 листопада о 15:00 «Донецьке барокко». Читання та зустріч із читачами Володимира Рафєєнка. Модерує Юрій Володарський

3 листопада о 19:30 У концерт-холі «ЗАБОЙ» відбудуться поетичні читання «Володимир Сосюра. Улюблені вірші». Читають Дмитро Лазуткін і Co.

5 листопада о 17:00 У концерт-холі «ЗАБОЙ» презентують сценічне читання актуальної драматургії. «Україна потойбіч катастрофи». Діалог із автором Недою Нежданою. Режисер Діана Айше.

8 листопада о 17:30 У літературній вітальні – музична розмова «Донбас – край напівтонів» за участі Ірен Роздобудько, Ігоря Жука та донецьких письменників із відвідувачами.

9 листопада о 15:00 У літературній вітальні читатимуть книжку «Бомжі Донбасу» та зустрінуться із письменником Олексієм Чупою.

10 листопада о 19:00 У літературній вітальні буде організваний театралізований поетичний перформанс за творами Івана Світличного «Моя свобода». Учасники: Оксана Цимбал та Ірина Волошина.

Вхід вільний.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Комментарі читачів:

  1. 04.11.2014 в 1:43 pm

    Рецензия на Национальный форум “Донкульт – мистецькі надра”; размышления о стереотипах восприятия Донбасса; о непонимании и неприятии иных; о сложной ситуации на Украине; о модном ажиотаже вокруг Донбасса:
    http://samumray.in.ua/donkult-doneckaya-kultura-podderzhat-ili-dokazat-ochevidnoe

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe