Читомо > Новини > Ноги в книжках

Новини

Ноги в книжках

11.09.2011 0 Автор:

Олена Мисник, 26-річна українська дизайнерка оригінальних прикрас, розробила незвичайні закладки для книжок – у вигляді ніг. У власній київській майстерні авторських прикрас «Медова шафа» (Honey case) Олена створює ювелірні вироби з полімерної глини і срібла і продає їх зокрема на міжнародному ресурсі з продажу виробів ручної роботи Etsy .

Нещодавно «Медова шафа» виставила на Etsy надзвичайні книжкові закладки у вигляді чоловічих і жіночих ніжок, взутих у туфлі на підборах та чобітки,

або вбраних у смугасті панчохи,

а також – у вигляді риб’ячої голови і хвоста.

Така авторська закладка коштує 25 доларів.

Закладки Олени – це шматок картону, до якого прикріплені різноманітні фігури з полімерної глини, розфарбовані акриловими фарбами. Покупець може обрати один із запропонованих кольорів чобіт – червоний, помаранчевий, коричневий, бірюзовий – або за попереднім замовленням вибрати власний колір.

Майстриня позиціонує ці закладки як свіжу ідею подарунку для всіх любителів читати. Різноманітні оригінальні книжкові закладки пропонує чимало подарункових магазинів та майстерень ручної роботи, однак, здається, Олена Мисник дійсно вміє дивачити.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe