Читомо > Новини > Молескін Detour 2009: Токіо

Новини

Молескін Detour 2009: Токіо

23.10.2009 0 Автор:

15 жовтня у Токіо розпочався виставка записників найвідомішого канцелярського бренду компанії Modo&Modo – Молескін. До сьогодні 50 експонатів уже встигли потрапити до мережевої відеогалереї та привернути до себе загальну увагу. Художники, дизайнери, фотографи та навіть композитори позичили (а деякі – пожертвували) свої портативні майстерні задля того, аби представити їх нутрощі світу.

Серед учасників є і нотатник знаменитого швейцарця Ганса Ульріха Обріста, визнаного за рейтингом британського журналу ArtReview найвпливовішою постаттю сучасного мистецтва.

Фестиваль Детур (будемо відвертими – фест одного бренду) триватиме до 6 литопада. Проте якщо ви не настільки переймаєтесь записниками, щоби вирушати до Японії, ви зможете просто завітати до галереї – http://www.moleskine.com/events/detour/tokyo/tokyo_artists/

Загалом Молескіни завжди вміло привертали до себе увагу – ще з того часу, як здобули собі у власники Пікасо, Аполінера та Гемінгвея, і цей список можна продовжувати. У 2009 році – учасниками Детуру.

ulrich_obrist_490

Hans Ulrich Obrist

marras_490

Antonio Marras

lohmann_490

Julia Lohmann

erina_matsui_490

Erina Matsui

emio_greco_490

Emio Greco + Pieter C.Scholten


P. S. Відеогалерея – набагато вдаліший прийом для такої експозиції, проте на другоому молескіні, відчувається, що час вимкнути звук.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe