Читомо > Новини > Лист від книгарні "Сяйво"

Новини

Лист від книгарні "Сяйво"

14.02.2010 0 Автор:

ПЕРШИЙ ТА ОСТАННІЙ ДЕНЬ РОБОТИ “ДИРЕКТОРА”-САМОЗВАНЦЯ КНИГАРНІ “СЯЙВО” ТРИВАВ 15 ХВИЛИН!

Корнієнко Ростислав Анатолійович – “Директор”-самозванець ТОВ “Книгарня “Сяйво”!
Корнієнко Ростислав Анатолійович із династії “елітних книготорговців”!
Корнієнко Ростислав Анатолійович також директор ТОВ “Українська книга»!

У вересні 26 числа 2009 року ТОВ “Українська книга” та ТОВ “Абріль-студіо” (яка купила приміщення Книгарні на Незаконому аукціоні 16.09.09 р.) УКЛАЛИ договір про оренду приміщення Книгарні “Сяйво”.

В квітні 2009 року рішенням Солом’янського суду ТОВ “Книгарня “Сяйво” було призначено “Директора”-самозванця “елітного книготорговця” Корніенко. Йому видано нову “печатку” та нове “свідоцтво” про Держреєстрацію на підставі начебто втраченої Печатки та Документів.

НАСПРАВДІ ВОНИ БУЛИ І Є У НАС НИНІ!

Насправді рішення Солом’янського суду на призначення фальшивого директора «елітного-книготорговця» Корнієнко Р. не набуло Законої сили, оскільки було оскаржено в апеляційному порядку. Найближчим часом має відбутися розгляд справи в Апеляційному суді м. Києва. Тому зараз дії “директора”-самозваня “елітного книготорговця” Корнієнко Р. є повністю НЕЗАКОННИМИ!

8 лютого о 19:45 директор-самозванець, «елітний-книготорговець» Корнієнко Р. у супроводі 50 “сторожів” та “малярів” із залізними щитами і прутами прийшов до приміщення книгарні, викинув працівників на вулицю, встановив залізні щити на вікна та розбив комп’ютер з сервером з інформацією про рух книжок і виявив бажання розпочати “переоблік”.

Виникають питання:
Де він був майже рік? Чому не виконував свої прямі обов’язки?
Чому приходить з “малярами” та “сторожами” залізними щитами робити “переоблік?” Чому “маляри” та “сторожа” викинули працівників на сніг?
Як він збирався робити “переоблік” без бази даних та працівників?

Найголовніше питання до пана “елітної книготоргової династії”

Як ТОВ “Книгарня “Сяйво” працювало без печатки та свідоцтва всі одинадцять місяців, які він йшов до нас з «малярами» та «сторожами» робити “переоблік”?

Чи може в умовах важкої праці на тернах “елітної книготоргової династії” він так втомився, що сплутав адресу ТОВ “Книгарня “Сяйво” з адресою ТОВ “Українська книга” де він є директором?

ДЯКУЄМО СПРАВЖНІМ УКРАЇНЦЯМ, КИЯНАМ, ГОСТЯМ СТОЛИЦІ, ДЕПУТАТАМ, МІЛІЦІЇ, І ВСІМ ТИМ, ХТО НАС ПІДТРИМУЄ В ЛИХУ ГОДИНУ, ЯКІ ДОПОМОГЛИ ВТОМЛЕНОМУ ВІД ВАЖКОЇ ПРАЦІ НА ТЕРНАХ “ЕЛІТНОЇ КНИГОТОРГОВОЇ ДИНАСТІЇ” ФАЛЬШИВОМУ “ДИРЕКТОРУ”-САМОЗВАНЦЮ КОРНІЄНКО ЗАЛИШИТИ ПРИМІЩЕННЯ НАШОЇ КНИГАРНІ!!!!

.

З повагою
колектив ТОВ “Книгарня “Сяйво”

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe