Читомо > Book Art > Лондонський зінофестиваль 2010

Book Art

Лондонський зінофестиваль 2010

31.05.2010 0 Автор:

Цими вихідними у Лондоні відбувся Шостий щорічний лондонський фестиваль зінів, що експонував, просував та продав саморобну британську пресу мистецького та радикально мистецького спрямування.

Серед видань були представлені зін про те, як створювати культуру Taking cultural production into our own hands, видання-компіляція Recycled, різнопаперовий буклет Greymatter, зін про саморобні речі Sugar Paper, панк-зін Antagonist zine, журнал-алфавіт Lazy Soosan Alphabet Series, еротично-феміністично-порнографічний Tempest in a teacup, зін чорного гумору Fortunes from the Seasick. Та дуже-дуже багато інших.

LZF_1

Greymatter

.

LZF_2

Tempest in a teacup

Фестиваль, звісно, британський, але Україна там деякою мірою теж була презентована, щоправда, сюжетно. Бо дехто Піт Вілліс надихнувся на зін MAXHO (англійською, мабуть, усіма читається «максхо»). Підзаголовок пояснює заморському читачу, що це – «Історія махнівщини», і притому лише перша її частина. Ілюстроване видання автор спромігся поки що відмалювати тиражем у 20 копій, і ще до початку заходу на офіційному сайті London Zine Festival потенційні відвідувачі намагалися «забронювати» для себе примірники.

Нагадаємо, що і у нас Нестор Махно не втрачає потенціал надихальника

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe