Читомо > Новини > Культовий Записник Смерті — українською

Новини

Культовий Записник Смерті — українською

03.11.2010 4 Автор:

Чи хотілося вам коли-небудь, щоб написане вами одразу ж дивним чином справджувалося? Тоді будьте обережні. Зважайте, куди саме записуєте потаємні думки чи просто список покупок. Адже ваш нотатник може виявитися не звичайнісіньким зшитком аркушів, а смертоносною зброєю.

Поціновувачі манги та аніме добре знають Записник Смерті (англ. Death Note) з однойменного серіалу. Реальний аналог таємничого зошита, що належить Богам Смерті і має здатність вбивати кожного, чиє ім’я буде занесено на його сторінки, легко можна знайти серед сувенірної аніме-продукції.

За сюжетом, Записник потрапляє у світ смертних, де його знаходить японський школяр. Розібравшись із правилами користування (а їх там насправді багацько), хлопець вирішує створити ідеальний світ, вбиваючи злочинців. Суперечлива позиція героя, а також заплутаний детективний сюжет та психологізм історії забезпечили «Записнику Смерті» величезну кількість фанатів. Та й характерний напис на чорній обкладинці вже давно став впізнаваним навіть серед невтаємничених у події серіалу.

А нещодавно з’явився український варіант Death Not’у. Записник має всього 12 сторінок, але його творці кажуть, що новоспеченим власникам поки що вистачає…

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Комментарі читачів:

  1. Анна
    03.11.2010 в 8:50 pm

    Оуоу… мрія моїх фанатських мізків! добре, що не дивилась серіал в дитинстві!..

  2. перуцька
    03.11.2010 в 10:05 pm

    тьху. дурня

  3. Олег ^_^ L
    04.11.2010 в 1:10 pm

    А я його вже купив))) Класна штука, допомагає в житті знайти однодумців

  4. марта
    01.12.2011 в 6:38 pm

    Це моя мрія!!

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe