Читомо > Новини > Книга квітів

Новини

Книга квітів

08.03.2011 0 Автор:

рекомендовано до читання 8 березня

Пам’ятаєте, як у дитинстві ви прокладали пелюстками квіток та листочками сторінки улюблених книг? Погортайте сьогодні поетичні збірки, енциклопедії з ботаніки та художні альбоми, що стоять на ваших полицях. Можливо, квіти ще й досі там.

Цей матеріал створений для тих, хто сьогоднішнє свято 8 березня розглядає радше не у гендерному ключі, а саме як день початку справжньої весни та пробудження природи. Найперше, що спадає на думку, – це букет, а може й ціла галявина красивих весняних квітів. Хочеться назбирати, або ще краще – створити ці квіти власноруч.

Отже, якщо ви – професійний ботанік, вправний садівник, віртуозний флорист або просто дуже любите квіти і хоч раз уявляли собі, якими на вигляд можуть бути найекзотичніші з них, то вам точно сюди.

«Велика книга квітів» (“The great book of flowers”), створена німецькою компанією gernBotschaft, – це анімований каталог мальованих квітів найдивовижніших форм та відтінків. Тут можна дуже просто і водночас неймовірно красиво намалювати власну квітку, обравши будь-які кольори з палітри, зберегти зображення у «книзі» і споглядати його завжди, коли захочеться повернути собі весняний настрій. Також ви можете надіслати електронну листівку із зображенням вашої, або будь-якої квітки з «Великої книги квітів».

Цікаво, що у книзі немає жодної реально існуючої квітки, якщо ви, звісно, не намалюєте і не збережете там її точну копію. Намалювавши квітку, ви можете дати їй ім’я, а також вигадати й записати історію та місце походження вашого унікального творіння. Також ви можете залишити свій коментар стосовно будь-якої квітки з каталогу, який постійно поповнюється.

Євгенія Гринь

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe