Читомо > Новини > «Гарбузовий рік» Катерини Бабкіної ожив для планшетів і смартфонів

Новини

«Гарбузовий рік» Катерини Бабкіної ожив для планшетів і смартфонів

02.03.2015 0 Автор:

Після виходу ігрового додатку за мотивами книжки «Антоміми», створеного завдяки компанії Smart Adventure, «Видавництво Старого Лева» вирішило продовжити диджиталізувати свою продукцію. Цього разу воно анонсувало вихід супровідного до книжки «Гарбузовий рік» Катерини Бабкіної додатку The Pumpkin’s Year у співпраці з командою DigitalDealerz.

The Pumpkin’s Year не є цифровою книгою чи звичайною грою, зате допомагає оживити друковане видання «Гарбузового року». Для цього потрібно завантажити додаток на смартфон чи планшет і навести його на обкладинку, або на одну з дев’яти ілюстрацій Юлії Пилипчатіної: кожна з них перетворюється на коротеньку анімацію, приправлену інтерактивними елементами: можна змусити Велосипедик рухатися, а Грака – каркати. Зараз додаток є безкоштовним і доступний на AppStore або GooglePlay, для платформ iOS та Android відповідно.

Вихід The Pumpkin’s Year – додатковий бонус для тих, хто вже має, або придбає книжку з нового накладу. До речі, відтепер, купуючи «Гарбузовий рік», можна долучитись до доброчинності: 5 грн з кожного проданого видання будуть перераховані у фонд «Таблеточки» для лікування онкохворих дітей.

Читайте рецензію на Гарбузовий рік «Про гарбузову життєву мудрість і дорослішання»

 

rik

У прес-релізі йдеться, що додаток створений за допомогою традиційної для західного, проте інноваційної для нашого ринку технології доповненої реальності (augmented reality). Справді, AR не є поширеною на нашому книжковому ринку, проте роботою з цією технологією уже встигло прославитись видавництво Gutenbergz (проект «Гаджетаріум»).

Нагадаємо, що «Гарбузовий рік» – перша дитяча книжка письменниці й поетки, яка, попри це, номінувалася на низку премій і рейтингів.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe