Читомо > Новини > Фантастичні літаючі книжки пана Моріса Лесмора (трейлер)

Новини

Фантастичні літаючі книжки пана Моріса Лесмора (трейлер)

06.12.2010 1 Автор:

У листопаді цього року студія «Moonbot Studios» презентувала трейлер до короткометражного мультфільму «Фантастичні літаючі книжки пана Моріса Лесмора» (The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore). Цей мультик – про людей, що присвятили своє життя книжкам. І навпаки. А ще він про те, як у життя кожного може увірватися ураган. І зважаючи на відгуки американського інтернету, таким ураганом збирається стати, власне, ця короткометражка.

На офіційному сайті можна подивитися перелік того, що надихало авторів: ураган Катріна, «Чарівник із країни Оз» та актор-комік Бастер Кітон – загалом, достатньо впізнаваний навіть із анонсу.

Після його виходу усі анімаційні оглядачі зауважили комбіновану техніку, використану ілюстратором Вільямом Джойсом (William Joyce) та режисерами Лемптоном Еноксом (Lampton Enochs) і Брендоном Олденбургом (Brandon Oldenburg): від створення матеріальних моделей до малювання: мила, жива та незамусолена.

Більше того, після знімання, замість того, щоби згорнутись, «Moonbot Studios» відкрили виставку, куди жителі штату Луізіана мають радість потрапити аж до кінця січня.

Деталі щодо роботи над мультиком дивіться на http://morrislessmore.com

А трейлер можна переглянути тут:

The Fantastic Flying Books of Mr Morris Lessmore from Moonbot Studios on Vimeo.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Комментарі читачів:

  1. Анна
    06.12.2010 в 9:03 pm

    справді мило!)) не думала, що в таких мультах використовують лялькові меблі)

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe