Читомо > Новини > День Святого Миколая у Музеї друкарства

Новини

День Святого Миколая у Музеї друкарства

16.12.2010 0 Автор:

19 грудня Музей друкарства організовує передноворічні конкурси та розваги. Впродовж дня можна буде взятися за виготовлення новорічної листівки для друзів та близьких, а також спроувати створити шматочок справжнього ручного паперу. Цього ж дня до Музею прийдуть художники і проведуть свої авторські майстер-класи. Ідучи на свято – пишемо листа зі своїми бажаннями Святому Миколаю, який можна буде залишити під ялинкою.

А ще цього дня в Музеї відкривається виставка «Зимова казка». Графічні твори з теми зимових свят, ялинкові прикраси, якими прикрашали ялинку наші дідусі та бабусі, дореволюційні вітальні картки, поштові листівки, телеграми 50-80-х рр. ХХ століття та світлини з новорічних свят минулої епохи – тепер це вже раритети, які зберігаються у фондах Музею, приватних колекціях. Виставку доповнюють сучасні авторські іграшки художниць Катерини Рудакової та Олени Придувалової. До 19 січня 2011 року на все це можна поглянути в музеї.

Початок свята о 14:00.

Вхідний квиток: 5 грн.

Нагадуємо, що Музей книги і друкарства України розташований у Києві на території Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника (вул. Івана Мазепи, 21, корп. 9). Довідки за тел. 280-22-10, 280-78-43, 280-66-23.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe