Читомо > Новини > Читомо започатковує програму професійної освіти

Новини

Читомо започатковує програму професійної освіти

05.03.2015 0 Автор:

Відсьогодні в рамках програми професійної освіти Читомо розпочинає партнерську співпрацю з провідними освітніми проектами у сферах літератури, видавничої справи, книжкового дизайну й ілюстрації. Досі ми лише слідкували за діяльністю цих шкіл, лекторіїв і курсів та анонсували їхні події. Тепер окрім анонсів, можна буде відвідати корисний для вас цього разу курс безкоштовно або зі знижкою до 50 %. На таких умовах пропозиція буде діяти лише на одне місце, а нові квитки можна буде знайти на сторінці Читомо-крамнички чи підписавшись на нашу розсилку вгорі.

Професійна освіта вже давно вийшла поза межі традиційних університетів: більшість із них не відповідають вимогам часу, а найкваліфікованіші видавці, редактори, дизайнери і навіть письменники – це практики, яким (за поодинокими альтруїстичними вийнятками) нецікаво порпатись у бюрократичних джунглях і вкладати сили у «невдячних студентів», які волею батьків і ЗНО опинилися в лекційних аудиторіях. Окрім того, у нас відсутня або недорозвинена фахова освіта за багатьма напрямками, як-то «електронне книговидання» чи «літературний менеджмент» тощо.

Відтак нові знання ефективно вбирати самостійно, а курси і лекції, орієнтовані на реальні практики можуть суттєво зорієнтувати в проблемному полі, контактах та способах досягнення результату.

Цього разу пропонуємо вам долучитися до проекту «Центру літературної освіти»:

KURS

Замовити

 

 

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe