Читомо > Новини > Аудіокниги «Універсальний журналіст» та «Український Ренесанс» скоро презентують

Новини

Аудіокниги «Універсальний журналіст» та «Український Ренесанс» скоро презентують

23.07.2012 0 Автор:

26 липня о 18:00 відбудеться презентація двох аудіокниг: аудіопідручника «Універсальний журналіст» та аудіозбірку «Український Ренесанс»  в рамках проекту «Аудіокниги для людей із вадами зору», яка відбудеться 26 липня.

Лектори: Андрій Куликов, Юрій Вишняков, Софія Середа, Ігор Задніпряний, Єлизавета Олійник, Євгенія Вятчанінова.

 Про аудіопідручник:

Презентація підручника з журналістики відомого британського медіафахівця ДевідаРендола(David Randall) у начитці експерта зі ЗМІ, журналіста та ведучого програми  «Свобода слова»  Андрія Куликова. Перекладений українською Мариною Марченко та виданий у 2007 році за підтримки Проекту Євросоюзу – ТАСІS -BBC World Service Trust  «ЖОРНА» (Журналістська Освіта: Розвиток Навичок). Цей посібник віднині стане доступним не лише на факультетах журналістики: його аудіоверсію почують і у спеціалізованих бібліотеках для незрячих.

«Люди з вадами зору, властиво, хочуть працювати і бути продуктивною частиною суспільства, а не животіти на його маргінесах. Для цього потрібна освіта. Як інакше її здобути, якщо навчальних закладів обмаль і покладатися варто лише на власні сили? Переконані, що “Універсальний журналіст” має майбутнє. Це – грамотно написана книга, що містить вичерпну інформацію про особливості журналістського фаху  та чітко роз’яснює суть морально-етичних стандартів, на яких має базуватися якісна журналістська робота. Цей підручник користується популярністю у Західній Європі, і тепер переклали українською у рамках проекту “ЖОРНА”» – розповідає одна зі співавторок проекту Євгенія Вятчанінова.

 

 Про аудіозбірку:

Разом із підручником із журналістики студенти презентуватимуть і чергову аудіозбірку «Український Ренесанс» з вибраними поезіями Євгена Плужника, Майка Йогансена, Миколи Зерова та ін. – представників культурно-мистецької хвилі, яку репресувала радянська тоталітарна система у 1920–1930х роках. Благодійники ставлять собі за мету поширення невідомої широким колам літературної спадщини, яка може привернути увагу до потреб незрячих та інших культурно-освітніх проблем.

Місце: книгарня  «Є»  на  «Золотих воротах» 

Вартість: безкоштовно

Незабаром на  «Читомо»  будуть подробиці щодо створення аудіокниг, а також інтернет-версія збірки «Український Ренесанс».

 

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe