Читомо > Новини > Змагання глюків

Новини

Змагання глюків

19.09.2011 0 Автор:

17 вересня у рамках 18-го «Форуму видавців у Львові» у бібліотеці кав’ярні «Дому Легенд» пройшли прозові читання «Змагання глюків: український сюрреалізм». Учасники читали сюрреалістичні, інакше кажучи «абсурдні» твори. Модератором зустрічі виступив письменник і журналіст Артем Захарченко.

У читаннях взяли участь Олег Коцарев, Сашко Стусенко, Олег Романенко, Василь Карп’юк. Олег Шинкаренко, який мав також брати участь у заході, був присутній на читаннях віртуально – його твори погодився читати Артем Захарченко.

У бібліотеці «Дому Легенд» можна було почути неймовірні вірші про собаку-симулянта від Олега Коцарева. Олександр Стусенко здивував розповіддю про дівчину на ім’я Васян, її андрогінну дружину та нещасного батька, який від горя перетворився на китайця. Також свої твори зачитували Олег Романенко та Василь Карп’юк. Спочатку слухачі сумували разом із дівчиною, у торбі якої були голови почвар, а потім сміялись із Тамари, у хаті якої таргани множились із одного в два. Модератор Артем Захарченко познайомив усіх з інсектантропами, а на завершення Стусенко розповів про телепортаційну подорож пана Солоденького за грибами.

Серед гостей літературних читань була письменниця Яна Дубинянська, відома своєю фантастично-фентезійною прозою.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe